Coworking i vekst

Coworking i vekst

Våren 2018 etablerte Bara Eiendom coworking i Kronstadparken. Konseptet er blitt en stor suksess, med venteliste på kontorer.

Endringer i markedet og økt etterspørsel  etter  mindre kontorfasiliteter førte til at Bara Eiendom i vår etablerte coworking i Edvard Griegsvei 3a. Lokalet befinner seg i 3 etasje, er på ca 550 kvm. med en kombinasjon av kontorer og arbeidsplasser i åpent landskap. Konseptet har vist seg å være  svært vellykket. Stadig flere leietakere med 1-5 ansatte oppdager mulighet for kontor i driftsøkonomiske arealer med mulighet for gode synergier.

Blant leietakerne finner vi aktører innen It, shipping, konsulent, arkitekt, design, bemanning mm. Som ellers i Kronstadparken, er det lagt vekt på et mangfold av bransjer der man kan dra nytte av hverandres kompetanse.

Høy trivsel

I oppstarten  jobbet markedsavdelingen tett på de første leietakerne for å kunne tilpasse produktet til kundens ønsker og behov. I følge Markedssjef i Bara Eiendom; Kristin Steinsland, har det vært en spennende læringskurve og hun føler nå at de har landet på en god modell.

- Tilbakemeldinger fra leietakere er at de trives veldig godt. Noen av punktene de trekker frem er sentral beliggenhet med god parkeringsdekning for leietakere og kunder.

"Det er blir fullt rundt bordene i lunsjen og folk hygger seg sammen. Det virker som flere har det samme behovet for en dose sosialt påfyll i løpet av dagen. Mange kjekke folk!"
(Tove, Camelia Design)

De er også veldig fornøyd med leietakermiksen, der flere allerede har etablert samarbeid.  Vi er i skrivende stund i full  gang med å etablere flere cellekontor. Disse er allerede bestilt av nye leietakere og vi vurderer fortløpende om  konseptet skal utvides ytterligere.


All inclusive

Greenhouse tilbyr forskjellige løsninger fra kontorplass i åpent landskap, til enkelt cellekontor og areal med plass til flere.

Her er alt inkludert: strøm, trådløst internett, vask av lokalet, møbler, kaffe, tilgang til kopimaskin og bruk til fellesfasiliteter som møterom, toaletter, kjøkken og loungeområde. Leietaker kan også benytte seg av Bara Eiendoms VIP avtaler. Det er for øvrig fri tilgang til sykkelparkering, leie av sykkel og garderobefasiliteter.

Når firmaet vokser seg ut av Greenhouse, er Kristin og hennes kollegaer behjelpelig med å finne større kontorlokaler i porteføljen. – Vårt mål er at alle leietakere skal ønske å bli værende hos oss. Vi har smidige prosesser og finner fleksible løsninger tilpasset leietakers behov.

For mer informasjon om Greenhouse, kontakt oss gjerne eller  les mer om konseptet her.