Endelig mandag

En god dag på jobben innebærer god flyt fra du kommer til du drar. Med et rikholdig utvalg av servicetilbud og fasiliteter, tør vi påstå at Kronstadparken er et godt sted å være, også på en mandag.

La oss ta deg gjennom dagen:

07.00 - 07.30

Transportetappen

Det er enkelt å komme seg til Kronstadparken, enten du kjører kollektivt, bil, løper, går eller sykler. I området finner du alltid en tilgjengelig parkeringsplass, sykkelparkering eller en garderobe dersom man ønsker å ta seg en dusj. Her kan du også henge klær til tørk slik at de er varme og gode til hjemreisen.

Glemte du frokost? Ingen problem. Plukk med deg nysmurte fristelser og kaffe i en av kaffebarene. Det kaller vi en digg start på dagen!

08.00 - 09.00

MorgenKvitter

I Kronstadparken finner du flere spennende arrangementer, blant annet MorgenKvitter. Dette er et arrangement av og for leietakere der bedrifter deler av sin kunnskap og erfaringer.

Tema kan være vidt omspennende fra fremtidens arbeidsliv til digital transformasjon. Målet er å bli litt klokere, bli inspirert og kanskje gjøre nye bekjentskap. Arrangementet er selvsagt gratis, og det serveres frokostblings med kaffe.

08.00 - 11.30

Jobbetid

Forhåpentligvis er motivasjonen på topp etter en god start på dagen. For en effektiv arbeidsdag er det viktig med optimale arbeidsforhold som inkluderer trivelige omgivelser, godt inneklima og behagelig belysning. Om du trenger litt ekstra bistand, har Kronstadparken en egen serviceavdeling som stiller på kort varsel.

“ Gode fasiliteter som sykkelparkering og eksepsjonelle kantiner ” 

Morten Jørs, Maksimer

11.00 - 11.30

Ta deg en treningsøkt

Havnet i tidsklemmen og finner ikke tid til trening før eller etter arbeidstid? Dette løses enkelt ved å ta en økt i løpet av dagen. Kronstadparken har eget treningssenter som drives av Nr1 Fitness. Her kan du opparbeide deg masse energi som varer ut dagen! Topp det gjerne med en sunn og god smoothie som du får kjøpt i kaffebarene.

 

11.30 - 12.00

Lunsj!

Så var vi kommet til dagens høydepunkt! I Kronstadparken får du byens beste jobblunsj i inspirerende omgivelser. Velg mellom 3 husrestauranter som alle kjemper om å servere de mest fristende retter. Du finner menyen i App’en og lar magefølelsen styre. Søtt+Salt disker opp med varierende og sunne varmretter, salatbuffet og brødmat, hver dag.

"CGI valgte Kronstadparken som lokasjon både på grunn av kvalitetene til lokalet og de gode fasilitetene for ansatte. I tillegg er det kort vei til bybane og annen offentlig transport, som er viktig for CGI i sitt arbeid rundt bærekraft. Vi er veldig fornøyde!"

Alf Kåre Hjartnes, CGI

12.00 - 14.00

Alltid et ledig møterom

Har du behov for et møte i løpet av dagen? Ingen problem.
I Kronstadparken kan du velge mellom flere møterom i forskjellige størrelser, inkludert auditorium. Du velger i App’en og faktureres etter bruk. Enklere blir det ikke.

Bestill gjerne også møtemat, frukt eller kaffe i samme slengen.

16.00 -

Afterwork og Meet & Mingle

Da var arbeidsdagen over. Skuldrene senkes og du inviteres til AfterWork og Meet & Mingle i en av husrestaurantene. Her møter du dine naboer i en uformell setting, som quiz, boksignering, konsert, vinsmaking, spillkveld o.l.

Det serveres lett bevertning med noe godt i glasset. En perfekt anledning til å gjøre nye bekjentskaper blant over 100 bedrifter i Kronstadparken. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Byutvikling som begeistrer

Hver dag blir kanskje ikke like tettpakket med aktiviteter, men vi mener det er verdifullt å kunne lade batterier, få faglig påfyll og bygge det profesjonelle nettverket ditt på ett og samme sted.

Kommende arrangementer

QUIZ & Fotball-EM

Sensommerfest i Kronstadparken

Nabolagstreff (NB! Ny dato)

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!

500 kg spiselige vekster

100 000 lunsjer

12 kg honning

6 000 trepoengere

Byutvikling som begeistrer

Vi hjelper deg med å ta arbeidsplassen fra bra til best!
Bli bedre kjent med Bara Eiendom