Om Kronstadparken

Velkommen til Kronstadparken

Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Her transformeres et gammelt industriområde til en pulserende ny bydel med et mangfold av spennende bedrifter og et variert servicetilbud. Her kan du leve det gode liv på jobb, i et unikt konsept der fellesfasiliteter, trivsel og miljø står i høysete.

Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 3.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. Aktive bygulv er en del av strategien for å få på plass bevertning og et variert servicetilbud i det som er blitt et urbant og pulserende byområde. Her finner du blant annet en egen handlegate, treningssenter og kunstgalleri.

I Kronstadparken legges det til rette for gode møteplasser både inne og ute. På den måten kan folk treffes og idéer utveksles. Det arrangeres morgen- og kveldsarrangementer av og for leietakere, der man deler kunnskap og erfaring. 

Ved å knytte området og byggene tett sammen, skapes muligheter for uante synergier, forretningsutvikling og innovasjon.

Bli en del av Kronstadparken, du også!

Bara Eiendom

Bara Eiendom er et ambisiøst eiendomsselskap som brenner for byutvikling. Selskapet er over 100 år og har en unik historie preget av kremmerånd, mot og kreativitet.           

Vår ambisjon er å utvikle bygg og steder som begeistrer, til glede for leietakere, nærmiljø og byen for øvrig. Med fokus på god arkitektur og design, kvalitet og varige materialer skal vi bidra til en bærekraftig byutvikling, for nåtiden og fremtidige generasjoner.         

Kronstadparken er et ypperlig eksempel på hvordan vi tenker annerledes ved utvikling av eiendommer, der kontoret er mer enn bare et kontor. I uterommet finner du benker, beplantete områder og belyst kunst på veggene. Ved å knytte områdene sammen og skape unike møteplasser, legger vi til rette for samhandling og innovasjon.                              

Kronstadparken

Kronstadparken
Inngang C Inngang D Inngang A Inngang B Inngang øst Inngang vest Inngang 14 Inngang 16 Inngang 10 Inngang 12 Inngang Nord Inngang Sør Fabrikkgaten 6A Edvards Griegs vei 1 (Buen) Edvards Griegs vei 3 Inger Bang Lunds vei 4 (Vinkelen) Inngang Nord Gjesteparkering Inger Bang Lunds vei 10-16

Inngang C

Inngang D

Inngang A

Inngang B

Inngang øst

Inngang vest

Inngang 14

Inngang 16

Inngang 10

Inngang 12

Inngang Nord

Inngang Sør

Fabrikkgaten 6A

Edvards Griegs vei 1 (Buen)

Edvards Griegs vei 3

Inger Bang Lunds vei 4 (Vinkelen)

Inngang Nord

Gjesteparkering

Inger Bang Lunds vei 10-16

Besøkskart

Kronstadparken er lett tilgjengelig både for deg som kjører kollektivt, bruker bilen eller sykler.

Kommer du med bil parkerer du enkelt innedørs i Fabrikkgaten 6. Anlegget er bomfritt og benytter skiltgjenkjenning for registrering av biler. Betaling skjer ved bruk av Unum appen. Denne kan lastes ned i Appstore eller Google Play. 

Nærmeste bybanestopp er Danmarksplass og Kronstad. 

Kommer du på sykkel er det flere utendørs sykkelstativ du kan benytte. 

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!

500 kg spiselige vekster

100 000 lunsjer

12 kg honning

6 000 trepoengere

Byutvikling som begeistrer

Vi hjelper deg med å ta arbeidsplassen fra bra til best!
Bli bedre kjent med Bara Eiendom