GREENHOUSE Coworkingspace

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Har du en bedrift i vekst? Savner du et kontorfellesskap og er lei hjemmekontor?
Da er dette kanskje noe for deg! Vi har startet opp eget Coworking-konsept i Kronstadparken. Her er det tilrettelagt med cellekontor, grupperom og enkle kontorplasser i landskap. Lokalet er ferdig innredet med arbeidsplass bestående av bord, stol og låsbar oppbevaring. Plug and play!

Det er god takhøyde og store vindusflater, som gir et luftig og lyst uttrykk. Friske farger og naturinspirerte elementer gir lokalet et ekstra løft. Det er felles kjøkken og spiseplass i landskapet, samt sosial sone med uformelle møteplasser. Møterommet er tilrettelagt med moderne AV-utstyr. Arealet deler seg over byggets 3 og 4 etg., hvor 4. etg kan leies i sin helhet. Her er det rom for 4-6 arbeidsplasser i tillegg til en sosial del.

Er du blant dem som sykler til jobb har vi fasiliteter som kommer godt med. Med byens kuleste innendørs sykkelparkering og moderne garderobefasiliteter, gjør vi det enkelt for deg å velge sykkel.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Kronstadparken ligger like ved Danmarksplass og har enkel tilkomst fra Fjøsangerveien, E39. Det er bare 5. min til sentrum med bil, og benytter du kollektivtilbudet har både buss og bybane stoppested i umiddelbar nærhet. Vi har svært gode parkeringsmuligheter, både inne og ute. Om ønskelig kan en få leie sin dedikerte p-plass.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt som ferdig utbygget vil gi rom for 4500 arbeidsplasser og vel 600 boliger. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av det som skal bli en inspirerende og pulserende bydel. Vi tilrettelegger for et attraktivt område med et bredt servicetilbud og en god atmosfære. Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3A
PRISER: fra kr. 2400,- eks. mva pr. mnd
ETASJE: 3+4 etg.

  • Coworking
  • Potensielle samarbeidspartnere i samme lokal
  • Inspirerende omgivelser og spennende fellesskap
  • God beliggenhet og enkel tilkomst fra Fjøsangerveien, E39

FASILITETER

KART