Husrestaurantene

I Kronstadparken får du byens beste jobblunsj i omgivelser som er minst like fantastiske som maten. Husrestaurantene er navngitt utfra de ulike virksomhetene som har vært i området tidligere og innredningen er tydelig inspirert av dette også.

 • Støperiet
 • Gartneriet
 • Veveriet

Du velger selv hvor du vil spise; Sjekk dagens menyer i appen før du bestemmer deg. God mat skaper glede og trivsel både hjemme og på jobb. Det er derfor ikke uten grunn at  Søtt+Salt er valgt til å drifte husrestaurantene i tråd med deres visjon om å få Bergen til å smake bedre.

Gartneriet Husrestaurant

Det lille ekstra!

Tilhørende kaffebarer er åpen fra 7.00-15.00. Her kan du i tillegg til en deilig kopp kaffe, fikse deg blant annet frokost, lunsj, snacks og deilige bakevarer fra Søtt+Salt sitt eget bakeri.

Byens beste lunsj!

Alf Kåre Hjartnes, CGI

 

Mattaket

Ikke bare er det pent å se på og et fantastisk sted å slappe av når du har et ledig øyeblikk; Mattaket byr på godsaker som er like godt for magen som for øyet. Her dyrker vi grønnsaker, bær, urter og spiselige blomster. Målet er å høste 500 kilo årlig av spiselige vekster som finner veien til lunsjen i husrestaurantene.

På mattaket kan du også hilse på noen av de andre leietakerne våre. Her finner du både fuglekasser og bikuber som er med på å gjøre Kronstadparken til et grønnere og mer bærekraftig næringsområde.

Startup Weekend

Brooklyn, New York

Startup Weekend

Brooklyn, New York

Startup Weekend

Brooklyn, New York

Sykkelparkering

For deg som sykler til og fra jobb er det tilgjengelig innendørs sykkelparkering. Her finner du også vaskestasjon, verktøy til enkle reparasjoner, luft og lading for EL-sykler. I tillegg kan du fritt benytte Kronstadparkens utlånssykler.

Garderobe

Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med flotte dusjfasiliteter, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.  

Ønsker du garderobeskap, søker du om dette i appen. 

Møterom

Alle må ikke eie alt, mye kan deles. Med en felles møteromspool for alle leietakere i Kronstadparken kan bedriftene redusere antall møterom i egne lokaler.

Møterom finnes i ulike størrelser. I tillegg er det et auditorium med plass til 68 personer. Møterom bookes i appen. 

Møtemat fra Søtt+Salt gjør det hele komplett. Dette bookes i app eller på kronstadparken.sottogsalt.no

Appen

Appen er en viktig del av hverdagen når du har arbeidssted i Kronstadparken. Her kan du:

 • Booke møterom
 • Kjøpe lunsj
 • Handle i kaffebaren
 • Kart med full oversikt og veibeskrivelser
 • Enkel tilgang til servicesenteret
 • Lese nyheter
 • Få info og meld deg på arrangementer
 • Bestille garderobeskap

"Å flytte hit var et svært godt valg for oss og våre medarbeidere. Beliggenheten er god, og det er lett å komme seg hit. Og vi har byens beste lunch – uten tvil!“

Hans Rohde, Ørn Software

 

Sosialt

Ta en runde på shuffleboardet, bli med på MorgenSpretten opp Løvstakken eller få faglig påfyll med foredragsserien vår: MorgenKvitter. Lyst til å bli kjent med andre i Kronstadparken eller ha en sosial kveld med kollegaer, bli med på Meet & Mingle!

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!

500 kg spiselige vekster

100 000 lunsjer

12 kg honning

6 000 trepoengere

Byutvikling som begeistrer

Vi hjelper deg med å ta arbeidsplassen fra bra til best!
Bli bedre kjent med Bara Eiendom