- LINK -

Velkommen til fremtiden!

Da er vi i gang med neste byggetrinn i Kronstadparken.
LINK blir det største bygget i området og skal inneholde totalt 12.500 kvm med kontorlokaler i tillegg til en rekke fellesfasiliteter.

  • Adresse:
    Inger Bang Lunds vei 18
  • Smart - klart
  • Breeam Excellent
  • Ferdigstilles 2027

LINK blir et iøynefallende kontorbygg med unik eksponering mot E39. 
Her er alt nøye gjennomtenkt i et bygg der de estetiske, tekniske og miljømessige aspektene spiller på lag. Vi prosjekterer i henhold til Breeam Excellent, i tillegg til at det blir Smart klart.

Bygget er totalt 8 etasjer, der 3 av dem er ca. 2.200 kvm og med "høyblokker" på hver side. Vi skal huse både små og store bedrifter, tro mot vårt konsept om å skape mangfold i Kronstadparken.

Av fellesfasiliteter i bygget kan vi nevne mattak, møteromssenter, spillsone, podcast-studio og en eksepsjonell husrestaurant. 

Når bygget blir ført opp, vil også bygulvet rundt bli transformert. Her kommer det gallerier, butikker og bevertning i tillegg til flere tilbud til alle som bor og ferdes i området.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og dialog. Bygget er prosjektert ferdigstilt desember 2026, men det er alltid fint å komme i dialog tidlig i prosess, slik at lokalene kan utformes fra tegningsbrettet. Sammen finner vi løsningen som passer for deg og ditt selskap!

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for over 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter.

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Psst!!!

Visste du at vi har egen interiørarkitekt som hjelper deg med å sette sammen drømmekontoret ditt? Avtal en uforpliktende visning med oss, så ser vi på mulighetene sammen. Avtale visning

Fasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende med låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget.

Vi tilbyr avtaler med våre husrestauranter. I tillegg til å velge lunsj fra 3 restauranter, kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 07.00. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke.

Sykkelparkering

Garderobe

Møterom

Husresturant

Parkering

Fordelsavtaler

Beliggenhet og adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Kronstadparken har gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester.

Åpen invitasjon

Gi oss et pling så forteller vi deg mer om mulighetene - selvsagt helt uforpliktende.

Marianne Lundberg
Utleiesjef

E-post: marianne@bara.no
Telefon: 911 32 175

500 kg spiselige vekster

100 000 lunsjer

12 kg honning

6 000 trepoengere

Byutvikling som begeistrer

Vi hjelper deg med å ta arbeidsplassen fra bra til best!
Bli bedre kjent med Bara Eiendom