Leietakere på plass i «Vinkelen»

VINKELEN ER ÅPNET

 

Endelig har Bara Eiendom kunne ønske de første leietakerne til Vinkelen velkommen! To av selskapene var på plass i det splitter nye kontorbygget allerede i november, og totalt fem etasjer var overlevert nye leietakere rundt årsskiftet. De resterende leietakerne flytter inn i løpet av våren og når sommeren kommer har ca. 400 medarbeidere fått sin nye arbeidsplass her.

Spennende leietakermiks

Leietakerne i Vinkelen er OBOS, Skanska, BDO, Sykehusinnkjøp, COWI, Securitas, Stix utvikling og Accenture.

Ingse Galtung Døsvig, administrerende direktør i Bara Eiendom, er veldig godt fornøyd med utviklingen i Kronstadparken og leietakersammensetningen i det nye bygget. – Vi har jobbet med å få inn leietakere som komplementerer vår leietakermiks i Kronstadparken. Vi er svært glade for at store og velrennomerte kunder har vist sin tillit til Bara Eiendom og Kronstadparken.

Fellesfasiliteter

Vinkelen representerer en fremtidsrettet visjon for Kronstadparken der fellesfasiliteter og matopplevelser er høyt prioritert. – Vi har lagt opp til et fullservicekonsept der vi har tatt steget litt lengre, forteller Ingse. – Det er viktig å vektlegge dette for å nå våre ambisjoner om å være Bergens beste nabolag for business.

Bygget er tilrettelagt med felles møteromssenter, garderober, sykkelparkering, treningsrom og to etasjer med parkering. Kantinekonseptet er noe helt annet enn det man vanligvis ser i kontorbygg.  – Vi har valgt å kalle det husrestaurant og ikke kantine da dette er en betegnelse som passer bedre til det vi leverer. I «Veveriet» får du byens beste jobblunsj i omgivelser som er minst like fantastisk som maten, avslutter en begeistret direktør.

Felles møteromsavdeling med styrerom og auditorium

Samarbeid med kjente aktører

Restauranten er utformet i samarbeid med interiørarkitekter fra Iplan, som gjennom årenes løp har tegnet en rekke anerkjente restaurantkonsepter over hele Norge. Interiørkonseptet er inspirert av industrihistorien i området og har fått navnet «Veveriet».  Søtt+ Salt har fått ansvaret for driften av «Veveriet» i tillegg til husrestauranten «Gartneriet» som åpnet høsten 2019.

Vi kan med hånden på hjertet si at våre leietakere kan se frem til noen herlige matopplevelser!

             Veveriet er byggets husrestaurant. Interiøret er utarbeidet av Iplan

Om Vinkelen

Vinkelen er Bara Eiendoms fjerde byggeprosjekt i Kronstadparken og det største så langt i utviklingen. Grunnarbeidet til det 13.000 kvadratmeter store kontorbygget var ferdigstilt sammen med byggetrinn 3 i Kronstadparken i slutten av 2015. Den videre oppføringen av bygget ble påbegynt våren 2018 og varte ca. 18 måneder. Constructa Entreprenør har hatt entreprisen, mens Rambøll har stått for arkitekt og tekniske fag.

Vinkelen er fullt utleid,  med unntak av et attraktivt areal i første etasje som kan benyttes både som butikk, kontor eller showroom. Ta kontakt med oss om du ønsker å bli en del av Kronstadparken!