VELKOMMEN TIL BYENS BESTE HUSRESTAURANTER

VELKOMMEN TIL BYENS BESTE HUSRESTAURANTER

des 1, 2022

Bara Eiendom har over lengre tid hatt en visjon om å skape kantiner med restaurantfølelse. Ikke bare en plass å spise, men en møteplass der gjester får en følelse av å tre ut av hverdagen. Med omgivelser og mat som sammen skaper en opplevelse av å spise på restaurant – hver dag.

Sammen med Søtt + Salt er denne visjonen nådd. Bara Eiendom er veldig stolt av å kunne presentere to husrestauranter i Kronstadparken: «Gartneriet» og «Veveriet». -Det er en milepæl for Kronstadparken å kunne tilby alle leietakere fasiliteter der matopplevelser og trivsel står i høysetet, sier markedssjef i Bara Eiendom; Kristin Steinsland.

Historie

Ideen bak navnene på restaurantene er tuftet på historien til området. «Gartneriet» er inspirert av den  betydelige gartnerivirksomheten som fantes i området rundt Danmarksplass på slutten av 1800-tallet. Navnet til «Veveriet» er inspirert av Trengereid fabrikker som var en del av industriområdet på Kronstad. Historien binder byggene sammen og minnes det som en gang var. Interiørarkitekter fra Iplan har bistått Bara Eiendom i prosessen med å knytte fortid mot nåtid.

- Husrestaurantene er allerede flittig benyttet utover lunchtid. Leietakere har frokostmøter her, de feirer bursdager, har uformelle treff og arrangement etter stengetid. Vi ser at dette er et sted våre leietakere ønsker å være, sier Steinsland.

Naturlig valg av samarbeidspartner

Søtt + Salt startet sin virksomhet med en visjon om å få Bergen til å smake bedre. Historien handler om kjærlighet til kokkefaget og troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten. Det ble et enkelt valg for Bara Eiendom når det kom til valg av drifter. - Søtt+Salt har en visjon som vi kjenner oss igjen i, sier Steinsland. - En fremoverlent aktør som ser muligheter og tar ansvar.

Variert tilbud

Husrestaurantene består av varierte tilbud. I Gartneriet kan du daglig velge mellom 3 konsepter; Varmmat, Grab & Go og salatbar. I Veveriet er det fullbuffetløsning med blant annet brød, pålegg, suppe, en varmrett og salatbuffet. Restaurant nr. 3 er allerede på tegnebordet. Denne kommer i Bara Eiendoms nybygg; Buen som står klar om 2 år. Hva som vil bli servert her gjenstår å se. - Det vi kan si, er at vi sikter høyt! avslutter Steinsland.

I tillegg til å kunne benytte lokalene til arrangementer i regi av hvert selskap, legger Bara Eiendom nå opp til sosiale arrangementer der leietakere møtes på tvers. I samarbeid med Søtt+Salt vil det bli presentert et månedlig arrangement, noe som vil gi alle leietakere i Kronstadparken en arena for sosiale treff etter arbeidstid. Oppstart allerede i mars, så her er det bare å glede seg.

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!