Treningssenter til Kronstadparken

Treningssenter til Kronstadparken!

 

I tråd med Bara Eiendom’s visjon om et allsidig business cluster, åpnes det nå et treningssenter i Kronstadparken. Etter en lang prosess med å finne riktig aktør, falt valget på Nr. 1 Fitness.

Markedsansvarlig i Bara Eiendom, Kristin Steinsland, opplever Nr1 Fitness som en solid aktør i markedet. - Det er viktig for oss at vi fikk inn en stor kjede slik at våre leietakere og andre i området, har mulighet til å trene på flere sentre gjennom et medlemskap.

Senteret åpner i Edvard Griegs vei 3a (tidligere Sykkelsenteret) med inngang fra gateplan. Enkel tilkomst med parkering like utenfor. – Tilbudet skal være et supplement til våre leietakere, uttaler Steinsland. - Det er en bevisst strategi som en del av områdeutviklingen av Kronstadparken.

 

Nr1 Fitness åpner senteret i september. Det blir et ekspressenter som holder åpnet 24 timer i døgnet. Det skal være enkelt å «droppe» inn, og passer veldig godt for de som trives med individuell trening. -Nå går vi tom for unnskyldninger for ikke å trene selv også, avslutter Steinsland som selv flyttet med Bara Eiendom fra sentrum til Kronstadparken i slutten av juni.

 

Du finner senteret i Edvard Griegs vei 3a, 1 etasje.

For mer informasjon om Nr1 Fitness og påmelding les her.