Søtt+Salt til Kronstadparken

Søtt+Salt til Kronstadparken

Bara Eiendom gleder seg stort over at Søtt+Salt har valgt å bli en del av businessclusteret i Kronstadparken.

De er selv veldig fornøyd med å være på plass i nye, moderne lokaler. - Vi setter stor pris på at vi har fått lov til å skreddersy våre kontorlokaler. Vi har fått god hjelp fra Bara Eiendom i denne prosessen, uttaler daglig leder Gisle Pettersen.

Søtt+Salt er mye på farten og for dem var beliggenhet en viktig faktor i beslutningsprosessen. - Vi er avhengig av kontorlokaler med sentral beliggenhet og gode parkeringsmuligheter. Dette gir oss stor fleksibilitet i hverdagen. Her er Kronstadparken helt unik, med enkel tilkomst til alle bydeler.

Ikke nok med at de er de leietaker hos Bara Eiendom, men de skal også drive begge personalrestaurantene i Kronstadparken. Kantinen i Fjøsangerveien 50 stengte 1. april og skal få et skikkelig løft før den åpner igjen 12. august. Leietakere i området får selvsagt gode løsninger i mellomtiden, levert av Søtt+Salt.

Nybygget «Vinkelen» som er under oppføring, skal stå klart til nye leietakere 1. november. Søtt+Salt har vært med på tegnebrettet og tatt del i utforming av restauranten. - Det er veldig spennende å få være en del av utviklingen av Kronstadparken, forteller Gisle. - Vi gleder oss stort over å kunne tilby nye matkonsepter i tråd med vår visjon om å få Bergen til å smake bedre.

I tillegg til å drifte restaurantene vil de tilby tjenester som møtemat, frukt til kontoret og overtidsmat. Enkelt og godt! Ellers blir det muligheter for frokostservering, kaffebar, «mat med hjem» og matkurs for de som vil lære av de beste.

Bara Eiendom er overbevist om at Søtt+Salt blir en stor bidragsyter når det gjelder både matopplevelser og arrangementer for leietakerne i Kronstadparken.