Ryger Advokatfirma- Fra Bryggen til Buen

Ryger - Fra Bryggen til Buen

Jan 28, 2021

Det er en stor glede å introdusere vår første leietaker i Buen; Ryger Advokatfirma!

Buen ferdigstilles i 2.kvartal 2022

 

Bara Eiendom er svært begeistret over å få Ryger Advokatfirma til Kronstadparken.

- Vi jobber kontinuerlig med å få et mangfold av bransjer til oss, og et rendyrket advokatfirma har stått høyt på ønskelisten, forteller Markedssjef Kristin Steinsland.

-At et anerkjent selskap som Ryger nå har valgt Bara Eiendom som utleier og Buen som fremtidig arbeidsplass, er en stor tillitserklæring.

Fullservicekonsept

Advokatfirmaet  spesialiserer seg innenfor eiendom og entreprisebransjen. Advokat og partner ved Bergenskontoret; Even Komnæs, gleder seg til å flytte til Kronstadparken.

- Det var flere ting som var avgjørende for vår beslutning om å flytte ut av byen. Sentral beliggenhet med god tilgjengelighet og effektiv infrastruktur er viktig for oss. Det at Bara også tilbyr et fullservicekonsept med tilgang til det meste, vil gi god flyt i arbeidshverdagen. Vi har stor tro på at alt dette, i kombinasjon med flotte kontorlokaler, vil bidra til høy grad av trivsel.

Husrestaurant; Støperiet

 

Spennende leietakermiks

Kristin røper at det er flere aktuelle navn på blokken og er optimistisk til at advokatfirmaet vil få flere spennende naboer i Buen. - Vi har stor tro på markedet og Kronstadparken generelt. Vi får mye henvendelser på Buen, og ser at kundene ønsker seg inn i høykvalitetsbygg. Buen prosjekteres for øvrig i henhold til Breeam Excellent og får i tillegg Bergens første dyrkbare tak. Dette har gjort bygget ytterligere interessant for mange.

Fellesfasiliteter = gode relasjoner

Bara Eiendom har stort fokus på fellesfasiliteter som blant annet trening, møterom, kaffebarer og husrestauranter noe utenom det vanlige.

 -  Vi ser at investeringene vi gjør, gir direkte uttelling form av attraktive leietakere sier Kristin.  - Buen vil i tillegg til gode fasiliteter ha fellesareal med blant annet shuffleboard. – Vi ønsker at leietakere skal møtes i uformelle settinger og skape gode relasjoner. Og hvem vet.. kanskje er din nye nabo akkurat den samarbeidspartneren du trenger for å øke verdiskapningen i din bedrift, avslutter Steinsland.

Buen

Buen er femte byggetrinn i utviklingen av Kronstadparken, og får et utleieareal på totalt 8.000 kvm. Ryger skal leie vel 1.300 kvm i 5 etasje. De flytter inn i løpet av andre kvartal 2022.

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!