Edvard Griegs vei 3

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Lokalet består i dag av 4 cellekontor, 1 møterom og kjøkken. Det er perfekt for de som er ute etter kombinasjon av åpent landskap og cellekontor. Lokalet kan overtas «as is». Det er også rom for tilpasninger etter ønsker og behov.

Lokalet er på 322 kvm BTA og er i byggets 3. etasje. Det er heis i bygget, som tar deg rett opp til inngangspartiet. Det er teppe på alle gulv og systeminnredning i bøk. Det er god takhøyde som gir en luftig atmosfære. Med mange vindusflater i lokalet er det god tilgang på dagslys.

Bygget er vendt mot Danmarksplass og en får en fin oversikt utover plassen fra lokalet. Med god synlighet fra E39 har du her en fantastisk eksponeringsmulighet.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet midt i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Flesland. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet og det er meget god parkeringsdekning i området.
Vi tilbyr dedikerte parkeringsplasser til våre leietakere som ønsker det. I tillegg har vi parkering for EL-biler med lademulighet om det er et behov. Som nærmeste nabo er også en av verdens største ladestasjoner.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i Bergens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4.000 arbeidsplasser i tillegg til vel 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3
AREAL: 322 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Svært god parkeringsdekning
  • Eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien
  • Ventilasjonsanlegg med kjøling

FASILITETER

KART