Portalen

Rålekkert bygg med unik eksponering

Det siste tilskuddet til Kronstadparken; Portalen, er klart for å ta i mot leietakere! Det er fortsatt ledig i byggets 4 og 5 etasje.

Portalen er et høykvalitetsbygg, der interiør og detaljer er valgt fra øverste hylle. Det «lille» men eksklusive kontorbygget består av en grunnetasje med bevertning (Kanelsnurren) i tillegg til 6 kontoretasjer. 

Hver kontoretasje er ca. 350 kvm BTA der store vindusflater og lav brystningshøyde gir mye lys og luft inn i lokalene. Det er fortsatt to ledige lokaler i hhv. 4 og 5 etasje. Vår interiørarkitekt hjelper deg å se mulighetene, og sammen skaper vi dine drømmelokaler.

Det er unik eksponeringsmulighet mot Edvard Griegs vei og Fjøsangerveien. For de heldige som sitter i toppetasjene er det bli flott utsikt mot byfjellene.

Bygget ligger ved inngangen til Kronstadparken og har husrestauranter og parkeringsgmuligheter i umiddelbar nærhet. Busstopp og bybanestopp like utenfor døren.

Breeam Excellent

Portalen sertifiseres i henhold til Breeam Excellent som er en bransjeklassifisering som sikrer bærekraft og kvalitet i alle ledd. Det betyr at Portalen blir et av de mest bærekraftige byggene i byen.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et urbant forretningskonsept som skal gi rom for 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter.

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Psst!!!

Visste du at vi har egen interiørarkitekt som hjelper deg med å sette sammen drømmekontoret ditt? Avtal en uforpliktende visning med oss, så ser vi på mulighetene sammen. Avtale visning

Fasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende med låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget.

Vi tilbyr avtaler med våre husrestauranter. I tillegg til å velge lunsj fra 3 restauranter, kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 07.00. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke!

Sykkelparkering

Garderobe

Møterom

Husresturant

Parkering

Fordelsavtaler

Beliggenhet og adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Kronstadparken har gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester.

Åpen invitasjon

Gi oss et pling så forteller vi deg mer om mulighetene - selvsagt helt uforpliktende.

Marianne Lundberg
Utleiesjef

E-post: marianne@bara.no
Telefon: 911 32 175

500 kg spiselige vekster

100 000 lunsjer

12 kg honning

6 000 trepoengere

Byutvikling som begeistrer

Vi hjelper deg med å ta arbeidsplassen fra bra til best!
Bli bedre kjent med Bara Eiendom