itslearning tilbake i Kronstadparken

 

itslearning tilbake i Kronstadparken

 

Vi i Bara Eiendom er veldig stolt over at itslearning kommer tilbake til Kronstadparken, sier utleiesjef Kristin Steinsland. - De var tidligere en del av Business-Clusteret, men flyttet til Solheimsviken da vi ikke kunne finne passende lokaler ved utløp av avtalen.

Full klaff

Nå ble det heldigvis match igjen. itslearning flytter inn i ca. 1.000 kvm i nybygget Buen 1. mars.

-Vi takker for tilliten og skal selvsagt gjøre vårt beste for at de skal stortrives, sier Steinsland. Vi velger å tro de får de fint sammen med mange spennende naboer i bygget, masse fellesfasiliteter og et mattak der de kan nyte flotte dager.

Innovativ læringsplattform

itslearning er en spennende teknologibedrift og leverer Europas ledende læringsplattform med millioner av brukere i over 20 land. Den skybaserte løsningen benyttes i undervisning i grunnskole, videregående skole og høyere utdanning.

-Vi er glade for å flytte inn i et helt nytt bygg med attraktive lokaler og en fleksibel kontorløsning som passer perfekt for oss i den nye hybride arbeidshverdagen, sier Steven Flett-Monsen, Office Manager i itslearning.

Buen

Nybygget; Buen sto klart for innflytting april 2022 og det har vært en suksessiv innflytting av leietakere siden den gang. Leietakere i bygget er; Rederiet Stenersen, Advokatselskapet Ryger, 4Service Gruppen, Acapo, Borea Asset Management, Guard Automation, Inspirit365, Inventas, Omega og Amesto. Det er i tillegg en interiørforretning og blomsterbutikk i første etasje. Av fellesfasiliteter nevner vi; husrestaurant, kaffebar, møteromsavdeling, shuffleboard, takterrasse, garderober, sykkelparkering og bilparkering med ladeplasser.

Vi ønsker itslearning hjertelig velkommen tilbake til Kronstadparken!