Irriterende bra i Kronstadparken!

-Irriterende bra i Kronstadparken!

nov 3, 2021

Da Borea startet prosessen med å finne nye kontorlokaler var et av kriteriene at de skulle holde til i sentrumskjernen. Nå har de signert leieavtale i Kronstadparken, og flytter inn i Buen i april -Kronstadparken var irriterende bra, sa Investeringsdirektør Willy Helleland etter en befaring i området i mars i år.

Borea Asset Management er et aktivt og uavhengig forvaltningsselskap som ble stiftet i 2005. Selskapet forvalter alternative investeringsfond, verdipapirfond i tillegg aktiv forvaltning og investeringsrådgivning. Samlet forvaltningskapital er ca. MNOK 6.500.

Selskapet holder i dag til i gamle Hansa bryggerier på Kalfaret der de har sittet i 10 år. Hilde Nødseth, Adm dir. har sammen med kollega Willy Helleland sett etter nye lokaler til selskapet en stund og sier at beliggenhet var en viktig faktor ved valg av nye lokaler.

-Vi hadde noen alternativer i sentrumskjernen, men ble invitert til en befaring i Kronstadparken. Vi visste lite om dette området fra før og ble positivt overrasket. I tillegg til sentral beliggenhet og lett tilkomst har området fellesfasiliteter som husrestauranter og felles møterom. Høy kvalitet i kontorene var i tillegg et viktig kriteria for oss, og da ble Buen et riktig valg, sier Nødseth.

Borea flytter inn i 6. etasje av Buen 01.april og er i full gang med planlegging av lokalene sine.

Buen er det femte byggetrinnet i Kronstadparken, og inneholder ca. 8000 kvm med kontorareal. Andre leietakere i bygget er  blant andre Advokatfirmaet Pind og Rederiet Stenersen.

Vi gleder oss til å få Borea til Kronstadparken, sier Kristin Steinsland, Marked- og utleiesjef i Bara Eiendom. Borea er et viktig tilskudd for Kronstadparken da denne bransjen ikke er representert i business clusteret. I tillegg er det ekstra gøy når selskapet i utgangspunktet ikke var bevisst på området, men ble overbevist etter en befaring. Kommentaren fra Willy om at Kronstadparken var «irriterende bra» var en morsom tilbakemelding å få.

 

Buen

Nybygget; Buen sto klart for innflytting april 2022 og det har vært en suksessiv innflytting av leietakere siden den gang. Leietakere i bygget er; Rederiet Stenersen, Advokatselskapet Ryger, 4Service Gruppen, Acapo, Borea Asset Management, Guard Automation, Inspirit365, Inventas, Omega og Amesto. Det er i tillegg en interiørforretning og blomsterbutikk i første etasje. Av fellesfasiliteter nevner vi; husrestaurant, kaffebar, møteromsavdeling, shuffleboard, takterrasse, garderober, sykkelparkering og bilparkering med ladeplasser.

Et godt sted å være!