Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

MorgenKvitter med Inventas og Acapo

14. september 2023 @ 07:45 - 08:45

Fra idé til suksess!

Hvordan utvikle nye produkter og sikre rettighetene?

Velkommen til Morgenkvitter med foredrag av Inventas og Acapo; To selskap som begge har flere tiårs erfaring med å designe og utvikle nye produkter, og sikre rettigheter som patent, varemerke og design. I MorgenKvitter vil de fortelle hvordan DU kan skape innovasjon og beskytte resultatene.

Inventas er Norges største miljø innen design- og produktutvikling, og har i over 25 år utviklet produkter og løst problemer for sine kunder. Acapo er et av Norges ledende rådgivningsselskap innen vern, vedlikehold og håndheving av immaterielle verdier og rettigheter, som patenter, design og varemerker.

Bjørnar fra Inventas er produktdesigner med 20 års erfaring fra utvikling i ulike bransjer. Han vil fortelle om hvordan Design Thinking brukes som plattform for innovasjon, og hvordan en kan ta en idé helt frem til markedet.

Ingrid fra Acapo er advokat og har jobbet med immaterialrett i over ti år. Hun vil snakke om hvordan man kan beskytte sin innovasjon, og dermed sikre bedriftens konkurransefortrinn og øke bedriftens verdi.

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på.

Vi gleder oss til å starte dagen med dere – vel møtt!

 

Detaljer

Dato:
14. september 2023
Tid
07:45 - 08:45
Hjemmeside:
https://forms.gle/NaVvBTCsmgcrmM8P6

Arrangør

Bara Eiendom

Sted

Veveriet
Inger Bang Lunds vei 4
Bergen, 5059
+ Google-kart