CGI og Maksimer til Kronstadparken

CGI og Maksimer til Kronstadparken

 

Bara Eiendom er svært glade for å ønske CGI og Maksimer velkommen til Kronstadparken. De er blitt naboer i Edvard Griegs vei 3, henholdsvis 3 og 4 etasje.

-Vi hadde et ledig lokale i 3. etasje, som begge selskapene ønsket seg, forteller markedssjef Kristin Steinsland. – Det ble så tett løp at vi så ingen annen løsning enn å bygge et tilsvarende lokale i 4 etasje. Det var en luksusposisjon for oss, sier Steinsland. – Vi ønsket selvsagt å få inne begge selskaper til Kronstadparken, så da snudde vi oss rundt og fikk til gode løsninger.

Bara Eiendom har som mål å ha et bredt spekter av bransjer representert, og legger vekt på en spennende leietakermiks. CGI og Maksimer er begge veldig gode tilskudd til business clusteret i Kronstadparken.

Litt mer om hvert selskap:

CGI

CGI er et av verdens 5 største IT- og konsulentselskaper. Eventyret startet i 1976 av to 26 års gamle entreprenører. De hadde én kunde, én telefon og store ambisjoner. I dag er de et globalt selskap med 77.000 medarbeidere i 40 land og hundrevis av kontorer som gir lokal tilstedeværelse.

CGI tilbyr løsninger til en rekke sektorer, blant annet Finans, Offentlig, Produksjon, Olje og gass, Varehandel og Energi.

 

Velkommen til CGI!

Maksimer

Maksimer ble etablert i 2009, og fokuserer utelukkende på å levere lønnsomme nettsteder for deres kunder. De er en av landets ledende miljø på implementering og gjennomføring av integrerte nettbutikker. Selskapet er svært fornøyd med sine nye lokaler.

– For Maksimer Bergen ble Kronstadparken et godt valg sier Morten Jørs, Kunde og markedsansvarlig i selskapet. – Sentralt for våre ansatte med kort vei til kollektiv transport, Bergen Bysykkel og gode fasiliteter som sykkelparkering og en eksemplarisk kantine. Etter å ha leiet her noen måneder legger vi til at oppfølging fra drift og utleier får terningkast 6. Maksimer ser frem til fortsettelsen.

 

Velkommen til Maksimer!

Bara Eiendom takker for tilliten og ser frem til mange år med godt samarbeid med begge selskapene.

Mer informasjon om CGI              Mer informasjon om Maksimer