"Alle" vil til Kronstadparken

"ALLE" VIL TIL KRONSTADPARKEN

mai 28, 2020

Bara Eiendom opplever nå sin laveste ledighet i porteføljen på 19 år. Administrerende Direktør Ingse Galtung Døsvig er veldig stolt og ydmyk av at Kronstadparken er blitt så etterspurt.

– Vi opplever en ledighet på 0.9%. Det viser at grepene vi har tatt de siste årene har vært en suksess. Det å tørre å satse, og være tro mot konseptet, ser vi resultatene av nå.

God stemning i Kronstadparken

Opptatt av mangfold

Bara Eiendom sin visjon for området er å ha et bredt spekter av bransjer representert i et business cluster.

-Klart det er gøy når aktører ringer oss og vil til Kronstadparken. Selve kontorlokalene er nesten blitt litt sekundært. Livet utenfor lokalene og mulighetene som finnes i området med et mangfold av aktører og fasiliteter, er attraktivt.

 

Illustrasjon av det nye bygget Buen

"Campus feeling"

Det siste året har Bara Eiendom investert stort i fellesfasiliteter som treningssenter, møteromspool og to husrestauranter.  For å gjøre området mer spennende og styrke den urbane følelsen, ble kunstneren Harem invitert til et samarbeidsprosjekt. Resultatet ble et 50 kvm stort veggmaleri som fikk navnet «Mater Naturae».  

- Kunstverket illustrerer stemningen vi ønsker å ha i Kronstadparken, forteller Ingse. - Vi får henvendelser fra selskaper som ønsker seg til området på grunn av «campus feelingen». Det at vi nå har venteliste er helt unikt!

 

Stående invitasjon

Gi oss et pling så tar vi en uforpliktende prat, for å se på mulighetene hos oss!