UNIK BELIGGENHET

Kronstadparken ligger sentralt til like ved Danmarksplass. Tilkomsten er god fra alle bydeler, og omtales som det trafikale knutepunktet i Bergen. Med bil er det bare 5 minutter til sentrum, og buss og bybane har stoppested i umiddelbar nærhet.

FELLES MØTEROM

Vi har åpnet nytt møteromsenter i vårt nybygg «Vinkelen». Her kan du som leietaker booke møterom i forskjellig størrelse; alt fra styrerom til auditorium.

HUSRESTAURANT

Hva er en god lunsj for deg?

For oss handler god mat om mer enn sunne matvaner. God mat skaper glede og trivsel både hjemme og på jobb. Nye og inspirerende smaker, stor variasjon og gode råvarer er viktige stikkrod. Det er ikke uten grunn at vi har valgt Søtt + salt til å drifte våre husrestauranter i tråd med deres visjon om å få Bergen til å smake bedre.

SYKKELPARKERING

I kronstadparken finner du byens kuleste sykkelparkering! De er fordelt rundt i parken og alle leietakere har tilgang til disse. De er innredet med vaskestasjon, verktøy, luft og lading for EL-sykler. Vi har også lånesykler tilgjengelig. De står plassert i hver sykkelparkering.

MODERNE GARDEROBER

Det skal være en god opplevelse å sykle til jobben! Ved siden av sykkelparkeringene har vi derfor moderne garderobefasiliteter. Garderobene er tilgjengelig for alle leietakere og er innredet med flotte dusjfasiliteter, låsbare skap og tørkeskap.

PARKERING

I Kronstadparken er det parkeringsplasser både for ansatte og gjester. Døgnåpen kortidsparkering finnes i eget p-hus i Fabrikkgaten 6, og  betaling skjer på automat eller via Vest Park Flyt sin App.

Satser for parkering:
Kr. 28,- pr time
Kr. 150,- pr døgn (inntrer etter 5 timer)

Som leietaker i Kronstadparken tilbys det rabattert fastprisavtale.

EGEN DRIFTSAVDELING

Vår dedikerte driftsavdeling sørger for at alt fungerer som det skal og ser til at våre leietakerne trives. De har bred kompetanse, rask responstid og godt humør! Driftsavdelingen holder til i Edvard Griegs vei 3B i 1. etasje. De er tilgjengelig mellom kl 7.00-15.00 alle hverdager. Hvis det er behov for assistanse utenfor kjernetid, har vi vakttelefon som er åpen 24 timer i døgnet.

Kontakt vår driftsavdeling!

Tlf: 908 00 300
drift@bara.no

FORDELSAVTALER

Vi jobber hele tiden med å forenkle arbeidshverdagen til våre leietakere. Dette innebærer blant annet at vi har sikret leietakerne våre fordelsavtaler innen reise, overnatting, gastronomiske opplevelser, kontormøbler med mer.

Les mer om våre fordelsavtaler HER!