UNIK BELIGGENHET

Kronstadparken ligger sentralt til like ved Danmarksplass. Tilkomsten er god fra alle bydeler, og omtales som det trafikale knutepunktet i Bergen. Med bil er det bare 5 minutter til sentrum, og buss og bybane har stoppested i umiddelbar nærhet.

FELLES MØTEROM

I tilknytting til kantinen i Fjøsangerveien 50 har vi i dag et større møterom som kan benyttes av alle leietakere. Priser er kr 1500,- eks. mva. I takt med utbyggingen vil det komme flere møteromsfasiliteter. Vårt neste byggetrinn, Vinkelbygget, vil få møteromslounge i 1 etg. Denne vil være tilgjengelig for alle i Kronstadparken.

For booking klikk her!

PERSONALRESTAURANT

Vi har i dag en større kantine i Fjøsangerveien 50 som driftes av Solheim Kjøtt. I takt med utviklingen vil vi lansere flere spennende personalrestauranter hvor vi allerede er godt i gang med første konsept i Vinkelbygget. Her har vi inngått avtale med Søtt+Salt på kantinedriften. De vil også stå for drift av vår kommende kaffebar som vil være åpen for alle.

SYKKELPARKERING

I kronstadparken finner du byens kuleste sykkelparkering! De er fordelt rundt i parken og alle leietakere har tilgang til disse. De er innredet med vaskestasjon, verktøy, luft og lading for EL-sykler. Vi har også lånesykler tilgjengelig. De står plassert i hver sykkelparkering.

MODERNE GARDEROBER

Det skal være en god opplevelse å sykle til jobben! Ved siden av sykkelparkeringene har vi derfor moderne garderobefasiliteter. Garderobene er tilgjengelig for alle leietakere og er innredet med flotte dusjfasiliteter, låsbare skap og tørkeskap.

RIKELIG MED PARKERING

Vi kan tilby rikelig med parkering for ansatte i Kronstadparken og eget P-hus for gjester. For dem som bruker EL-bil tilrettelegger vi for lading på dedikert parkeringsplass. I tillegg er vi så heldig å ha Norges største ladestasjon som nærmeste nabo.

EGEN DRIFTSAVDELING

Vår dedikerte driftsavdeling sørger for at alt fungerer som det skal og ser til at våre leietakerne trives. De har bred kompetanse, rask responstid og godt humør! Driftsavdelingen holder til i Edvard Griegs vei 3B i 1. etasje. De er tilgjengelig mellom kl 7.00-15.00 alle hverdager. Hvis det er behov for assistanse utenfor kjernetid, har vi vakttelefon som er åpen 24 timer i døgnet.

Kontakt vår driftsavdeling!

Tlf: 908 00 300
drift@bara.no

FORDELSAVTALER

Vi jobber hele tiden med å forenkle arbeidshverdagen til våre leietakere. Dette innebærer blant annet at vi har sikret leietakerne våre fordelsavtaler innen reise, overnatting, gastronomiske opplevelser, kontormøbler med mer.

Les mer om våre fordelsavtaler HER!