FJØSANGERVEIEN 50B

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Fjøsangerveien 50B er et flott og moderne nybygg oppført i 2012 som første byggetrinn av utviklingen av nye Kronstadparken. Bygget har 6 etasjer med kontorlokaler, der 4. etasje er ledig for nye leietakere. Lokalet har høy kvalitet. Store vindusflater sikrer godt lys til alle arbeidsplasser. Dagens planløsning består av 12 cellekontor, 2 areal med åpne landskap, stillerom, 2 møterom, sosiale soner og resepsjonsområde. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

Leietakere har tilgang til husrestaurant og kaffebar i nabobygget som driftes av Søtt+Salt.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget er sertifisert under energiklasse B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme. Låssystem er FG godkjent med adgangskortsystem for skallsikring og hoveddører for leietakernes arealer.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Svært god parkeringsdekning i området. Plasseringen av bygget ut mot Fjøsangerveien sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.

OM KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byutviklingsprosjekt i Bergen. Utbygger, Bara Eiendom, er i full gang med utviklingen av det som skal bli en urban og pulserende bydel med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4.000 arbeidsplasser og rundt 600 boliger. I tillegg til et variert servicetilbud, skal vi skape byens mest optimale nabolag for business. Vi skal skape et mangfoldig business cluster hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Vi tror på tverrfaglig samarbeid og at verdien av å bo ved siden av en potensiell samarbeidspartner er vel så viktig som å bo vegg i vegg med konkurrenten.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50B
AREAL: 575 kvm BTA
ETASJE: 4. etg

  • Kontormiljø og nabolag som inspirerer
  • Gode parkeringsløsninger
  • Unik eksponering mot Fjøsangerveien, E39
  • Gode tekniske løsninger

FASILITETER

KART