FJØSANGERVEIEN 50B, TOPPETASJE

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Fjøsangerveien 50 B er et flott og moderne nybygg oppført i 2012 som første byggetrinn av utviklingen av nye Kronstadparken. Byggets toppetasje er nå ledig for nye leietakere.

Lokalet har store vindusflater som gir god tilgang til dagslys. Det er flotte kvaliteter og en unik eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien. Som leietaker i byggets øverste etasje, har en egen takterrasse med direkte utgang fra lokalet.

Dagens planløsning består av 6 cellekontor, 2 åpne areal med åpent landskap, stillerom, 2 møterom, sosial sone og resepsjonsområde. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

Bygget er tilknyttet en flott kantine som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til denne finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.


TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget er sertifisert under ENERGIKLASSE B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme.

Låssysetem er FG godkjent med adgangskortsystem for skallsikring og hoveddører for leietakernes arealer.


BELIGGENHET OG ADKOMST

Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er svært god parkeringsdekning i området. Plasseringen av bygget ut mot Fjøsangerveien sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.


OM KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av næringsparken som ferdig utbygget vil bestå av rundt 4.000 arbeidsplasser og 650 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50B, Toppetasje
AREAL: 459 kvm BTA
ETASJE: 6 etg

  • Egen takterasse med direkte utgang fra lokalet
  • Svært god parkeringsdekning for både ansatte og gjester
  • God eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien
  • Høy standard og tidløse overflater

FASILITETER

KART