Fjøsangerveien 50A, 3. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Høsten 2021 blir dette flotte lokalet ledig for nye leietakere.
Lokalet har en arealeffektiv løsning med 5 kontorer, 5 grupperom/møterom, kjøkken i åpent fellesareal, videorom og datarom.
Innredningen er lys og tidløs med grå systeminnredning og teppe på gulv.

I tillegg til møterom i eget lokale, har vi etablert et eget møteromssenter i Kronstadparken. Her kan møterom i forskjellige størrelser bookes etter behov. Fra 6-68 personer.

Vi kan tilby kantineavtale med Søtt+Salt. For dette lokalet er det mulig å benytte «Gartneriet», husrestauranten i nabobygget. Her kan man også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost fra kaffebaren, allerede fra kl 7 på morgenen.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen på bygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Parkeringsmuligheter for ansatte og eget p-hus for gjester.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T: 951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50A
AREAL: 294 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Byens beste jobblunsj!
  • Eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien
  • Arealeffektiv planløsning

FASILITETER

KART