FJØSANGERVEIEN 50 C

OVERSKRIFT
Kontorlokale i spennende miljø i Kronstadparken er ledig og klar for innflytting!
Lokalet har gode kvaliteter på innredning med glassskillevegger med grå profiler og kombinasjon av teppe og parkett på gulv. Dagens planløsning består av totalt 17 kontor, noen av større størrelse som kan benyttes til teamrom/prosjektrom, og en kjerne i midten med to møterom og lunsjrom. Planløsning kan enkelt endres for å tilpasse leietakers ønsker og behov. Godt lysinnslipp i lokalet med vinduer rundt hele bygget. Bygget har kantine i 1. etasje som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til denne finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.
For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en sentral beliggenhet i like ved Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning for ansatte og gjester i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50
AREAL: 639 kvm BTA
ETASJE: 2. etg

  • Spennende nabolag og inspirerende omgivelser
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Tilknyttet kantine som driftes av Solheim kjøtt
  • Planløsning kan tilpasses etter behov

FASILITETER

KART