FJØSANGERVEIEN 50C, 4 ETG

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Dette lokalet er en del av et fellesskap bestående av tre lokaler med felles inngangsparti og toalett. Totalt areal inklusive felles inngangsparti og toaletter utgjør 165 kvm BTA. Lokalet egner seg perfekt til åpent landskap for inntil 8 personer. Stillerom og møterom blir etablert etter leietakers ønske.

Lokalet er nyrenovert med lyse overflater og teppe på gulv.

Det er tørrskodd adkomst til husrestaurant og kaffebar i bygget som driftes av Søtt+Salt.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte» rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50C
AREAL: 165 kvm BTA
ETASJE: 4. etg

  • «Whitebox» – mulighet for skreddersøm
  • Husrestaurant med kaffebar er tilknyttet bygget
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART