FJØSANGERVEIEN 50 C, 4 ETG

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Lokalet er delt inn i tre enheter, der to av arealene er ledige. 143 kvm BTA + 206 kvm BTA. Disse arealene fremstår som en “whitebox”, hvor leietaker selv kan få skreddersydd planløsningen. Vår interiørarkitekt vil bistå med veiledning og råd for å sikre et optimalt resultat.
Det er tørrskodd adkomst til kantine i bygget som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til kantinen finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.
For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte» rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50C
AREAL: 143+206 kvm BTA
ETASJE: 4 etg

  • “Whitebox” – mulighet for skreddersøm
  • Kantine tilknyttet bygget
  • Felles møterom i byggets 1. etg
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART