INGER BANG LUNDS VEI 12

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Arealeffektive kontorlokaler i spennende miljø blir ledig 1. november.

Lokalet ligger i byggets fjerde etasje og har meget gode profileringsmuligheter ut mot Fjøsangerveien. Dagens løsning består av 2 kontorer, stillerom, møterom, kopirom, åpent landskap med plass til ca 12 stk, kjøkken og sosial sone.

I nabobygget finner du «Gartneriet» som er en av Kronstadparkens 3  husrestauranter. Her får du deilig lunsj hver dag som er laget av Søtt+Salt. I tilknytning til kantinen har vi også kaffebar hvor en kan få kjøpt seg en bedre kaffe, frokost og snacks.

I parken har vi felles møteromssenter der du enkelt kan booke møterom etter behov. Her finner du møterom i størrelse fra 6 – 68 personer. Alt bookes enkelt gjennom vår app.

For de som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i kjeller. Her finner du blant annet vaskestasjon, verktøy, luft og lading for el-sykler. Garderobene er innbydende og romslige med låsbare skap og tørkeskap.

Vi har også et treningssenter som drives av NR1 Fitness. De tilbyr gode avtaler til spreke leietakere.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget har vært igjennom omfattende rehabiliteringer og fremstår i dag som et moderne kontorbygg. Lokalet har ventilasjon med kjøling, elektrisk oppvarming og datarom med kjøling. Det er også fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er svært god parkeringsdekning i området.

Vi tilbyr dedikerte p-plasser både inne og ute. Ved siden av å ha en av verdens største ladestasjoner som nærmeste nabo – har vi også parkeringsplasser for El-biler med lademulighet.

KRONSTADPARKEN – BERGEN BUSINESS CLUSTER
Ferdig utbygget vil Kronstadparken gi rom for ca 4.000 arbeidsplasser og 600 boliger. I tillegg til byens flotteste husrestauranter kan vi tilby fantastiske fellesfasiliteter som møteromssenter, innendørs sykkelparkering og moderne garderobefasiliteter.

I nærområdet finner du også butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er i ferd med å bli en urban og pulserende bydel. Bergen Business Cluster skal være en arena for et mangfoldig næringsliv som bidrar til interesse og nyskaping. Et optimalt nabolag for business – der mennesker møtes på tvers av bransjer og sammen skaper verdier!

Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Inger Bang Lunds vei 12
AREAL: 271 kvm BTA
ETASJE: 4.etg

  • Arealeffektive lokaler
  • Gode profileringsmuligheter
  • Spennende leietakermix
  • Flotte fellesfasiliteter

FASILITETER

KART