FJØSANGERVEIEN 50 A

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Arealeffektive kontorlokaler i spennende miljø er ledig i Kronstadparken. Lokalet ligger i byggets andre etasje og har meget gode profileringsmuligheter ut mot Fjøsangerveien. Det fremstår i dag som et rålokalet og gir dermed leietaker muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Her er det muligheter for både åpent landskap og kombinasjonen med celelkontor. Referansebilder i annonsen er fra tilsvarende leieobjekt i bygget. I tillegg har vi laget visualiseringer så viser til potensielle løsninger i lokalet.
Det er en flott kantine tilknyttet bygget, som driftes av Solheim Kjøtt. I forbindelse med kantinen finnes det også et større møterom som kan leies ved behov. Les mer om booking av møterom her.
For de som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i kjeller. Her finner du blant annet vaskestasjon, verktøy, luft og lading for el-sykler. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget har vært igjennom omfattende rehabiliteringer og fremstår i dag som et moderne kontorbygg. Lokalet har ventilasjon med kjøling, eletrisk oppvarming og datarom med kjøling. Det er også fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er svært god parkeringsdekning i området.
Vi tilbyr dedikerte p-plasser både inne og ute. Ved siden av å ha en av verdens største ladestasjoner som nærmeste nabo – har vi også parkeringsplasser for El-biler med lademulighet.

KRONSTADPARKEN – BERGEN BUSINESS CLUSTER
Ferdig utbygget vil Kronstadparken gi rom for ca 4.000 arbeidsplasser og 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som skal bli en urban og pulserende bydel.
Bergen Business Cluster skal være en arena for et mangfoldig næringsliv som bidrar til nyskaping. Et optimalt nabolag for business – hvor mennesker møtes på tvers av bransjer og sammen skaper verdier! Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 50 A
AREAL: 259 kvm BTA
ETASJE: 2.etg

  • Arealeffektive lokaler
  • Meget gode profileringsmuligheter
  • Spennende miljø
  • Gode parkeringsløsninger

FASILITETER

KART