EDVARD GRIEGSVEI 3B

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Arealeffektive lokaler i byggets fjerde etasje bestående av seks kontor, møterom, åpent areal til arbeidsplasser og/eller mingleareal, i tillegg til minikjøkken. Lokalet kan tilpasses leietakers ønsker og behov, både hva gjelder planløsning og materialvalg.

Eiendommen ligger like ved Kronstadtorget og har to innganger fra både nord og sør.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegsvei 3B
AREAL: 224 kvm BTA
ETASJE: 4.etg

  • God standard med planløsning som kan tilpasses
  • Svært god parkeringsdekning for ansatte og gjester
  • Urbant miljø og inspirerende fellesskap
  • Enkel tilkomst fra alle bydeler

FASILITETER

KART