EDVARD GRIEGSVEI 3 B

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Atraktvive kontorlokaler på gateplan med egen inngang og god tilkomst. Lokalet består av åpent kontor landskap, fire kontorer, arkiv og et spiserom/møterom med minikjøkken. God standard med grå teppeflis, hvite vegger og grå systeminnredning i glass. Leietaker deler inngangsparti og toalettfasiliteter med leietaker i nabolokalet.
For de som sykler eller jogger til jobb er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har eletrisk oppvarming og ventilasjon med kjøling. Fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens knute punkt, like sør for Danmarksplass. Her er kort avstand til sentrum så vel som andre bydeler og Bergen Lufthavn. Kollektivdekningen er svært god – buss og Bybanen stopper i umiddelbar nærhet. I Kronstadparken er det mulighet for parkering. For El-biler tilrettelegger vi med ladestasjon.

OM KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største Byutviklingsprosjekter. Utbygger, Bara Eiendom, er i full gang med utviklingen av det som skal bli en ny bydel med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdigstilt vil området gi rom for vel 4500 arbeidsplasser og rundt 600 boliger.
I Kronstadparken finner du byens flotteste husrestaurant med tilhørende kaffebar. Søtt+Salt står for driften og byr daglig på de deiligste retter i fantastiske omgivelser. Området byr ellers på et variert servicetilbud med blant annet treningssenter, dagligvarehandel og frisør. Visjonen for Kronstadparken er å skape byens mest optimale nabolag for business. Vi skal skape et mangfoldig business cluster hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Vi tror nemlig på tverrfaglig samarbeid og at verdien av å bo ved siden av en potensiell samarbeidspartner kan være vel så stor som å bo vegg i vegg med konkurrenten.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegsvei 3B
AREAL: 157 kvm BTA
ETASJE: 1.

  • Meget attraktivt område
  • God parkeringsdekning
  • Moderne og effektive lokaler
  • Eget inngangsparti fra gateplan

FASILITETER