Edvard Griegs vei 3D

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Effektive kontorlokaler blir ledig 1. september 2023. Her er det store muligheter for å tilpasse lokalet etter ønske, da vi ser for oss en oppgradering av arealet. Bildene vedlagt er illustrasjoner som viser potensiale.

I dag består arealet av stort sett åpen løsning, kombinert med et par kontorer, møterom og kjøkken. Vi har egen interiørdesigner som bistår i oppgradering, og innredning av lokalet slik at det passer for dere. Vi hjelper deg å se mulighetene!

Bygget ligger like ved inngangen til Kronstadparken og har leietakere som Rådgivende Biologer, Volue Technology og CGI.  Vårt siste bygg; Buen ligger like ved og her du finner husrestaurant, kaffebar, shuffleboard og en fantastisk takterrasse som er tilgjengelig for alle. Leietakere har for øvrig tilgang til alle husrestauranter i Kronstadparken, som driftes av Søtt + Salt. Vi garanterer at du finner noe som faller i smak!

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. Her får du gode priser gjennom vårt fordelsprogram.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har svært sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Meget gode profileringsmuligheter ut mot Fjøsangerveien.

Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Den unike tilgjengeligheten kombinert med gode parkeringsmuligheter i eget parkeringshus, gjør dette lokalet meget attraktivt.

OM KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3D
AREAL: 615 kvm BTA
ETASJE: 4. etg

  • Store muligheter for lekre lokaler
  • Ekstra takhøyde
  • Attraktivt nabolag

FASILITETER

KART