Edvard Griegs vei 3B – 5 etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Lyst og sjarmerende kontorlokale i byggets øverste etasje. Fordelt på sine 96 kvm består dagens planløsning av 3 cellekontor, 2 enkle og et dobbelt. Løsningen kan åpnes opp og tilpasses landskap om ønskelig. Lokalet har eget kjøkken og toalett, lyse vegger og kombinasjon av teppe og parkett på gulv. Det er heis i bygget, som tar deg rett opp til inngangspartiet.

Leietakere har tilgang til husrestaurant og kaffebar i nabobygget som driftes av Søtt + Salt.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du finner rikelig med parkering i området, både for ansatte og gjester. I tillegg har vi parkeringsplasser med lademulighet for dem som kjører elektrisk. Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 96 kvm BTA
ETASJE: 5 etg.

  • Sjarmerende lokale med lyse overflater
  • Arealeffektivt kontorlokale
  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Svært god parkeringsdekning

FASILITETER

KART