Edvard Griegs vei 3B – 4 etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Effektivt lokale blir ledig i november. Fordelt på sine 124 kvm består dagens planløsning av 4 kontorer, der det ene er noe større enn de andre. Løsningen kan åpnes opp og tilpasses landskap om ønskelig.

Leietakere har tilgang til alle husrestauranter i kronstadparken. Disse driftes av vår samarbeidspartner Søtt + Salt.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 124 kvm BTA
ETASJE: 4 etg.

  • Arealeffektivt kontorlokale
  • Spennende nabolag og godt miljø

FASILITETER

KART