Edvard Griegs vei 3D – 3 etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Effektivt lokale blir ledig 1. oktober. Fordelt på sine 322 kvm består dagens planløsning av åpent landskap, to møterom, to teamrom og et stillerom. Det er også en fin sosial sone ved inngangspartiet. Løsning kan tilpasses leietakers behov.

Bygget ligger like ved inngangen til Kronstadparken og har leietakere som Rådgivende Biologer, Volue Technology og CGI.  Vårt nybygg; Buen ligger like ved og her du finner husrestaurant, kaffebar, shuffleboard og felles terrasse. Leietakere har for øvrig tilgang til alle husrestauranter i Kronstadparken, som driftes av Søtt + Salt. Vi garanterer du finner noe som faller i smak!

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3D
AREAL: 322 kvm BTA
ETASJE: 3 etg.

  • Arealeffektivt kontorlokale
  • Spennende nabolag og godt miljø

FASILITETER

KART