Edvard Griegs vei 3B, 5 etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Våren 2021 kommer en gylden sjanse for å bli en del av Kronstadparken – Bergen Business Cluster.
Lokalet er tilegnet arbeidsplasser i åpent landskap, med plass til 8-12 stk. Her er åpen kjøkkenløsning og møterom med plass til 8-10 personer. I tillegg er det eget data/kopirom.
Tidløse overflater; kombinasjon av teppe og parkett på gulv, lyse vegger og systeminnredning i glass med grå profil.

I tillegg til møterom i eget lokale, har vi etablert et eget møteromssenter i Kronstadparken. Her kan møterom i forskjellige størrelser bookes etter behov. Fra 6-68 personer.

Vi kan tilby kantineavtale med Søtt+Salt. For dette lokalet er det mulig å benytte «Gartneriet», husrestauranten i nabobygget. Her kan man også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost fra kaffebaren, allerede fra kl 7 på morgenkvisten.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen på bygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 143 kvm BTA
ETASJE: 5. etg

  • Spennende leietakermix
  • Byens beste jobblunsj i fantastiske omgivelser
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Lyst og luftig kontorlokale i toppetasje

FASILITETER

KART