Edvard Griegs vei 3B, 5 etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

I oktober kommer det et lokale ledig i Edvard Griegs vei 3b. Lokalet er tiltenkt arbeidsplasser i åpent landskap, med plass til 8-10 stk. Her er åpen kjøkkenløsning og møterom med plass til 8-10 personer. I tillegg er det eget data/kopirom og et stillerom. Tidløse overflater; kombinasjon av teppe og parkett på gulv, lyse vegger og systeminnredning i glass med grå profil.

Vi tilpasser løsninger etter leietakers ønsker og behov. Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør.

Dersom du har behov for større- eller flere møterom, kan dette enkelt bookes i vår app. Her finner du møterom som passer fra 6 til 68 personer. Enkel bookingløsning, og faktura sendes etter bruk.

Vi tilbyr avtale med våre husrestauranter og du kan hver dag velge hvor du vil gå, ut i fra menyen. Alle husrestaurantene driftes av Søtt+Salt. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Du kan også kjøpe med deg ferske bakervarer og middager som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 143 kvm BTA
ETASJE: 5. etg

  • Spennende leietakermix
  • Byens beste jobblunsj i fantastiske omgivelser
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Lyst og luftig kontorlokale i toppetasje

FASILITETER

KART