Edvard Griegs vei 3B, 3 etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Høsten 2021 frigjøres et av våre kontorlokaler i Kronstadparken – klar for ny leietaker.
Lokalet har i dag en planløsning bestående av 7 kontorer, 1 møterom/spiserom med kjøkken, kopi/arkiv-rom og sosialsone i kjernen.
Systemvegger i bøk, teppe på gulv og fliser på møterom/spiserom. Veggene er lyse og det er god tilgang på dagslys i lokalet.

Det er i tillegg til foto av dagens løsning, illustrert og tegnet inn en ny planløsning i lokalet. Her er det kombinert kontorer og åpent landskap, i tillegg til at kjøkken er frigjort til den sosiale sonen. Om ønskelig er det i dette kontorlokalet mulighet for skreddersøm.

I tillegg til møterom i eget lokale, har vi etablert et eget møteromssenter i Kronstadparken. Her kan møterom i forskjellige størrelser bookes etter behov. Fra 6-68 personer.

Vi kan tilby kantineavtale med Søtt+Salt. For dette lokalet er det mulig å benytte «Gartneriet», husrestauranten i nabobygget. Her serveres byens beste jobblunsj i fantastiske omgivelser. En kan også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost fra kaffebaren, allerede fra kl 7 på morgenen.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen på bygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Fra et gammelt industriområde til en attraktiv bydel med variert arkitektur, gater og trivelige torg. Her kan du bo, leve og jobbe i et inspirerende miljø, med fokus på høy trivsel og en helt unik tilgjengelighet. Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 4.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er blitt et urbant og pulserende byområde. 

Snakk med meg om mulighetene!

Marked – og Utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 315 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • En mangfoldig næringspark med spennende leietakermix
  • Byens beste jobblunsj i inspirerende omgivelser
  • Mulighet for skreddersøm
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART