Edvard Griegs vei 3B, 3 etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Til høsten blir ett av våre kontorlokaler i Kronstadparken klar for ny leietaker.

Lokalet har i dag en planløsning bestående av 7 kontorer, 1 møterom/spiserom med kjøkken, kopi/arkiv-rom og sosialsone i kjernen. Systemvegger i bøk, teppe på gulv og fliser på møterom/spiserom. Veggene er lyse og det er god tilgang på dagslys i lokalet.

Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør. Vedlagt finner du bilder av dagens utforming, i tillegg til nye illustrasjoner og forslag til ny planløsning. Her er det kombinert kontorer og åpent landskap, i tillegg til at kjøkken er frigjort til den sosiale sonen. Vi finner løsningen som passer for deg!

Dersom du har behov for større- eller flere møterom, kan dette enkelt bookes i vårt møteromssenter. Her finner du møterom som passer fra 6 til 68 personer. Enkel bookingløsning på vår hjemmeside, og faktura sendes etter bruk.

Vi tilbyr avtale med vår husrestaurant «Gartneriet» som driftes av Søtt+Salt. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Hver fredag kan du kjøpe med deg ferske bakervarer. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Fra et gammelt industriområde til en attraktiv bydel med variert arkitektur, gater og trivelige torg. Her kan du bo, leve og jobbe i et inspirerende miljø, med fokus på høy trivsel og en helt unik tilgjengelighet. Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 4.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er blitt et urbant og pulserende byområde. 

Snakk med meg om mulighetene!

Marked – og Utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 315 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • En mangfoldig næringspark med spennende leietakermix
  • Byens beste jobblunsj i inspirerende omgivelser
  • Mulighet for skreddersøm
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART