Edvard Griegs vei 3B, 3. etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Dette kontorlokalet ble totalrenovert i 2018, og fremstår dermed nytt og moderne. Tepper på gulv, sort systeminnredning, nytt kjøkken fra HTH og ny LED-belysning i hele arealet.
Lokalet innehar 8 kontorer, 2 møterom, 3 landskapssoner med plass til totalt 12 stk, data/arkiv, sosial sone kombinert med åpen kjøkkenløsning, garderobe og to toaletter.

Dersom det er behov for større- eller flere møterom, kan dette enkelt bookes i vårt møteromssenter. Her finner du møterom som passer fra 6 til 68 personer. Enkel bookingløsning på vår hjemmeside, og faktura sendes etter bruk.

Vi tilbyr avtale med vår husrestaurant «Gartneriet» som driftes av Søtt+Salt. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Hver fredag kan du kjøpe med deg ferske bakervarer. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Fra et gammelt industriområde til en attraktiv bydel med variert arkitektur, gater og trivelige torg. Her kan du bo, leve og jobbe i et inspirerende miljø, med fokus på høy trivsel og en helt unik tilgjengelighet. Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 4.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er blitt et urbant og pulserende byområde. 

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og Utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 427 kvm BTA
ETASJE: 3. etg.

  • Totalrenovert i 2018
  • Byens beste jobblunsj – hver dag!
  • Spennende leietakermix
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART