Edvard Griegs vei 3B

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Lokalet består i dag av 13 cellekontor, 1 møterom og åpen kjøkkenløsning. Lokalet kan overtas «as is», men også tilpasses leietakers ønsker og behov. Her er mulig å åpne opp for kombinasjon av kontor og åpent landskap.

Lokalet er på 421 kvm BTA og er i byggets 2. etasje. Det er heis i bygget, som tar deg rett opp til inngangspartiet.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

Lokalene har tilgang til husrestaurant med kaffebar i nabobygget. Denne driftes av Søtt + Salt.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Flesland. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet og det er meget god parkeringsdekning i området.
Vi tilbyr parkeringsplasser til de av våre leietakere som ønsker det. I tillegg har vi parkering for EL-biler med lademulighet om det er et behov. Som nærmeste nabo er også en av verdens største ladestasjoner.

KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Transformasjonen er i full gang, og det som tidligere har vært et gammelt industriområde er i ferd med å bli en ny og spennende bydel. Her kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. En av de største fordelene med Kronstadparken er den sentrale beliggenhet midt i byens trafikale senter, like sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum og samtlige bydeler. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet og området har rikelig med parkering.

Ferdig utbygget vil Business Clusteret gi rom for ca 4.000 arbeidsplasser og 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som vil bli en urban og pulserende bydel.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 421 kvm BTA
ETASJE: 2. etg

  • Et spennende nabolag med et mangfold av bedrifter representert
  • Svært gode parkeringsmuligheter
  • Egen interiørarkitekt som hjelper deg å se mulighetene
  • Vi tilpasser lokalet etter ønsker og behov

FASILITETER

KART