Edvard Griegs vei 3B

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Ledig lokale på 421 kvm BTA som i dag består av 10 kontorer, 2 møterom og åpen kjøkkenløsning der dagens leietaker har installert et bordtennisbord.

Lokalet kan overtas «as is», men også tilpasses leietakers ønsker og behov. Her er mulig å åpne opp for kombinasjon av kontor og åpent landskap. Vi hjelper deg å finne riktig løsning for ditt selskap.

Du finner lokalet i Edvard Griegs vei 3b, 2. etasje. Vi garanterer å finne andre spennende leietakere i bygget, og nevner blant annet: T2 Prosjekt Vest, Upheads, Ørn Software, Bioteknologirådet og Really.

FELLESFASILITETER
Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget.

Som leietaker har du tilgang til alle våre husrestauranter og kaffebarer. Her finner du noe for enhver smak.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke.

Om du får gjester har vi eget parkeringsanlegg på området. Ellers er det særdeles enkel tilkomst både med buss og bybane.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Flesland. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet og det er god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Transformasjonen er i full gang, og det som tidligere har vært et gammelt industriområde er i ferd med å bli en ny og spennende bydel. Her kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. En av de største fordelene med Kronstadparken er den sentrale beliggenhet midt i byens trafikale senter, like sør for Danmarksplass.

Ferdig utbygget gir business-clusteret rom for ca 4.000 arbeidsplasser og 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er i ferd med å bli en urban og pulserende bydel.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 421 kvm BTA
ETASJE: 2. etg

  • Et spennende nabolag med et mangfold av bedrifter representert
  • Parkering for ansatte og gjester
  • Egen interiørarkitekt som hjelper deg å se mulighetene
  • Vi tilpasser lokalet etter ønsker og behov

FASILITETER

KART