EDVARD GRIEGS VEI 3B, 2 ETG

BESKRIVELSE AV LOKALENE

I løpet av sommeren 2022 kommer en gylden sjanse for å bli en del av Kronstadparken – Bergen Business Cluster.

Lokalet som blir ledig er på 313 kvm inklusive påslag for fellesareal, og består per i dag av en arealeffektiv løsning. 9 kontorer kombinert med litt åpent landskap, 1 møterom, kjøkken og sosial sone, samt kopi- og arkivrom. Møterommet er oppgradert med fullglass, for maks tilgang på dagslys. Ellers er det systeminnredning i bøk. Det er teppe på samtlige kontorer og i fellesareal, mens møterom er oppgradert med parkett.

Vi tilpasser løsninger etter leietakers ønsker og behov. Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør.

Dersom du har behov for større- eller flere møterom, kan dette enkelt bookes i vårt møteromssenter. Her finner du møterom som passer fra 6 til 68 personer. Enkel bookingløsning på vår hjemmeside, og faktura sendes etter bruk.

Vi tilbyr avtale med vår husrestaurant «Gartneriet» som driftes av Søtt+Salt. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Hver fredag kan du kjøpe med deg ferske bakervarer. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3B
AREAL: 313 kvm BTA
ETASJE: 2. etg

  • Et spennende nabolag i et inspirerende miljø
  • Byens beste jobblunsj
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Felles møteromssenter – booking etter behov

FASILITETER

KART