Edvard Griegs Vei 3B, 1. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Lyst og trivelig lokale på gateplan med gode profileringsmuligheter. Eget inngangsparti med enkel tilkomst for eventuelle kunder/vareleveranser. Lokalet har tidløse overflater med hvite vegger, fullglassløsning på møterom og gulv i slitesterkt materiale. Tilrettelagt for åpent landskap med plass til 8 personer. Eget møterom i arealet. Kjøkken med mulighet for en liten sosial sone, samt garderobe og toaletter. Lokalet kan leies delvis møblert, om ønskelig.

I tillegg til møterom i eget lokale, har vi etablert et eget møteromssenter i Kronstadparken. Her kan møterom i forskjellige størrelser bookes etter behov. Fra 6-68 personer.

Vi  kan tilby kantineavtale med Søtt+Salt. For dette lokalet er det mulig å benytte «Gartneriet», husrestauranten i nabobygget. Her kan man også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost fra kaffebaren, allerede fra kl 7 på morgenen.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen på bygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs Vei 3B
AREAL: 175 kvm BTA
ETASJE: 1. etg

  • Kontorlokale på gateplan med god eksponering
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Byens beste jobblunsj i fantastiske omgivelser
  • Spennende leietakermix

FASILITETER

KART