Edvard Griegs vei 3A, 2. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Sommeren 2021 frigjøres 541 kvm BTA, til ny leietaker i Kronstadparken. En gyllen anledning til å bli en del av et stort og spennende fellesskap.
Lokalet består i dag av 12 kontorer, 3 arbeidsrom, 2 møterom, arkiv og datarom. Dusj og 4 toaletter inkludert i eget areal. Løsningen er arealeffektiv hvor kjernen benyttes til fellesfasiliteter.
Her er muligheter for å tilpasse lokalet til ny leietaker. Vi bistår til tegning og rådgivning i prosessen.

I tillegg til møterom i eget lokale, har vi etablert et eget møteromssenter i Kronstadparken. Her kan møterom i forskjellige størrelser bookes etter behov. Fra 6-68 personer.

Vi kan tilby kantineavtale med Søtt+Salt. For dette lokalet er det mulig å benytte «Gartneriet», husrestauranten i nabobygget. Her kan man også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost fra kaffebaren, allerede fra kl 7 på morgenen.
I 2022 ferdigstilles Buen – dette gir et flott og felles gårdsrom med frodig grøntareal.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen på bygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3A
AREAL: 541 kvm BTA
ETASJE: 2. etg

  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Byens beste jobblunsj i fantastiske omgivelser
  • Mulighet for tilpasninger og skreddersøm i lokalet

FASILITETER

KART