EDVARD GRIEGS VEI 3

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Arealeffektive lokaler i byggets fjerde etasje bestående av seks kontor, møterom, åpent areal til arbeidsplasser eller mingleareal, minikjøkken og toalett. Lokalet kan tilpasses leietakers ønsker og behov, både hva gjelder planløsning og materialvalg. Det er også mulig å dele lokalet.

Eiendommen ligger like ved Kronstadtorget og har to innganger fra både nord og sør.
For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er svært god parkeringsdekning i området.
Vi tilbyr dedikerte p-plasser både inne og ute. Ved siden av å ha en av verdens største ladestasjoner som nærmeste nabo – har vi også parkeringsplasser hvor vi tilrettelegger med lademulighet for El-biler.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4500 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3
AREAL: 950 kvm BTA
ETASJE: 4. etg

  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
  • Eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien
  • Lyst og luftig lokale med tilpasningsmuligheter

FASILITETER

KART