Edvard Griegs vei 3D, 1. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Stor mulighet for rette leietaker!

Vi har nå et ledig lokale på gateplan. Her kan det skapes gode synergier med vår blomsterbutikk og interiørforretning som ligger vis a vis i nabobygget; Buen.

Lokalet var inntil nylig 900 kvm, men en spennende aktør har akkurat signert for store deler av arealet. Da har vi litt over 300 kvm igjen, der vi ser for oss en butikk, eventuelt et velværekonsept, som komplementerer Kronstadparkens nye handlegate.

Det er høy standard og moderne overflater i lokalet. Store vindusflater gir god tilgang på dagslys. Det er høyt under taket og en god atmosfære i arealet.

Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape det optimale lokalet, både i utforming og interiør. Vi finner løsningen som passer for deg!

Som leietaker hos oss har du flere goder som møteromssenter, 3 husrestauranter, gratis lånesykler, parkering, leiebiler, takterrasse og mye mer.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er god parkeringsdekning for både ansatte og gjester i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Fra et gammelt industriområde til en attraktiv bydel med variert arkitektur, gater og trivelige torg. Her kan du bo, leve og jobbe i et inspirerende miljø, med fokus på høy trivsel og en helt unik tilgjengelighet. Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 4.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som har blitt et urbant og pulserende byområde.

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og Utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3D
AREAL: 320 kvm BTA
ETASJE: 1. etg

  • Lokale på gateplan – perfekt til butikk/ showroom og utadrettet virksomhet
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Spennende nabolag og leietakermix
  • Høy standard og tidløse overflater

FASILITETER

KART