EDVARD GRIEGS VEI 3C – 2. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Edvard Greigs vei 3C er et flott og moderne nybygg oppført i 2013 som andre byggetrinn av utviklingen av nye Kronstadparken. Bygget har 5 etasjer med kontorlokaler, der 2. etasje blir ledig i 2019 for nye leietakere. Lokalet har store vindusflater som gir godt lys, flotte kvaliteter og har en unik eksponering ut mot Danmarksplass. Dagens planløsning består av 3 cellekontor, åpent landskap, stillerom, 1 møterom, sosiale soner og respesjonsområde. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget er sertifisert under ENERGIKLASSE B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme.
Låssysetem er FG godkjent med adgangskortsystem for skallsikring og hoveddører for leietakernes arealer.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Svært god parkeringsdekning i området.. Plasseringen av bygget ut mot Danmarksplass sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.

OM KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byutviklingsprosjekt i Bergen. Utbygger, Bara Eiendom, er i full gang med utviklingen av det som skal bli en urban og pulserende bydel med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4500 arbeidsplasser og rundt 600 boliger. I tillegg til et variert servicetilbud, skal vi skape byens mest optimale nabolag for business. Vi skal skape et mangfoldig business cluster hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Vi tror nemlig på tverrfaglig samarbeid og at verdien av å bo ved siden av en potensiell samarbeidspartner kan være vel så store som å bo vegg i vegg med konkurrenten.

Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3C
AREAL: 271
ETASJE: 2 etg.

  • Moderne kontorbygg fra 2013
  • Svært god parkeringsdekning
  • Eksponeringsmulighet mot Danmarksplass
  • Ledig fra 2019

FASILITETER

KART