EDVARD GRIEGS VEI 3C – 4. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Edvard Griegs vei 3C er et flott og moderne nybygg oppført i 2013. Bygget har 5 etasjer med kontorlokaler, der 4. etasje blir ledig høsten 2022. Lokalet har store vindusflater som gir godt lys og god utsikt. Dagens planløsning består av 14 cellekontor, noe åpent landskap, 2 møterom og kjøkken. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Bygget er sertifisert under ENERGIKLASSE B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Vi tilbyr parkering for ansatte og gjester. Plasseringen av bygget ut mot Danmarksplass sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.

OM KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byutviklingsprosjekt i Bergen. Vi er i full gang med utviklingen av det som er i ferd med å bli en urban og pulserende bydel med rundt 100.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4500 arbeidsplasser og rundt 600 boliger. I tillegg til et variert servicetilbud, skal vi skape byens mest optimale nabolag for business.

Bli en del av Kronstadparken du også!

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3C
AREAL: 547
ETASJE: 4 etg.
LEDIG: 01.09.2022

  • Moderne kontorbygg
  • Attraktive og lyse lokaler
  • Parkering for ansatte og gjester
  • Byens beste jobblunsj

FASILITETER

KART