Næringslokale på gateplan med byens beste eksponering

Unik mulighet for rett aktør som ønsker å etablere og drive et servicesupplement til den attraktive bydelen Kronstadparken!

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Lokalet har unik eksponering ut mot Fjøsangerveien, og har beliggenhet i naturlig passasje for både forbipasserende fotgjengere, bilister og syklister. Ladeplassen på Danmarksplass er lokalisert rett over gaten, samt flere busstopp ved både Edvard Griegsvei, Fjøsangerveien og Bjørnsonsgate. Støperiet husrestaurant holder til i samme bygg og Nr1 Fitness og Kinnarps deler uteområde/gårdsrom. I nabolokale skal Florentes åpne blomsterbutikk.

Stort kundepotensiale i Kronstadparken med omlag 100 etablerte firma i ulike størrelser og bransjer, i tillegg boligdelen som inneholder ca 600 leiligheter.  Lokalene egner seg derfor utmerket til butikk, showroom, cafe/bevertning. Størrelsen på arealet er på totalt 345 kvm BTA, men kan deles inn i mindre areal. Store vinduer og lysinnslipp fra begge sider, gjør at lokalene tiltrekker seg oppmerksomhet fra forbipasserende i området.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Bygget prosjekteres etter Breeam Excellent, og klassifiseres etter energiklasse B som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. Dette muliggjøres blant annet som følge av bygningsmessige tiltak som bedre isolering, tettere bygg og færre kuldebroer.

Bygget vil benytte fjernvarme til oppvarming, med EOS energimåler system for bedre kontroll over forbruk. Behovsstyrt luft ved Co2 tilstedeværelse sensorer, høy varmegjenvinning.

KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er en inspirerende og levende bydel under utvikling. I området har man det meste av servicetilbud med buss og bybanestopp like i nærheten.

Ferdig utbygget vil Kronstadparken ha 95.000 kvm med næringseiendom, noe som vil gi rom for ca 4.000 arbeidsplasser. I tillegg legges det til rette for ca 600 boliger, butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er i ferd med å bli en urban og pulserende bydel.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 48
AREAL: 227 kvm BTA
ETASJE: 1. etg

  • Unik eksponering mot Fjøsangerveien og Danmarksplass
  • Enkel tilkomst med nærhet til buss- og bybanestopp
  • Spennende nabolag
  • Høy standard og tidløse overflater

FASILITETER

KART