Butikklokale på gateplan

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Gjennom å skape spennende og attraktive byrom, vil nybygget Buen bli en destinasjon for Kronstadparken. Bygget blir på totalt 14.000 kvm fordelt på 8 etasjer der 7 av dem vil bli tilrettelagt for kontor. Første etasje planlegges for utadrettet virksomhet og her kommer nå spennende muligheter for rette leietaker.

Vi ønsker et eller flere konsepter som kan utfylle servicetilbudet i Kronstadparken. Lokalene som blir tilgjengelig er på totalt 345 kvm BTA og kan deles inn i mindre areal. Store vinduer og lysinnslipp fra begge sider, gjør lokalene attraktive og gir særdeles god eksponering mot Fjøsangerveien.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Bygget prosjekteres etter Breeam Excellent, og klassifiseres etter energiklasse B som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. Dette muliggjøres blant annet som følge av bygningsmessige tiltak som bedre isolering, tettere bygg og færre kuldebroer.

Bygget vil benytte fjernvarme til oppvarming, med EOS energimåler system for bedre kontroll over forbruk. Behovsstyrt luft ved Co2 tilstedeværelse sensorer, høy varmegjenvinning.

KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er en inspirerende og levende bydel under utvikling. I området har man det meste av servicetilbud med buss og bybanestopp like i nærheten.

Ferdig utbygget vil Kronstadparken ha 95.000 kvm med næringseiendom, noe som vil gi rom for ca 4.000 arbeidsplasser. I tillegg legges det til rette for ca 600 boliger, butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som er i ferd med å bli en urban og pulserende bydel.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Fjøsangerveien 48
AREAL: fra 60 kvm BTA
ETASJE: 1. etg

  • Unik eksponering mot Fjøsangerveien og Danmarksplass
  • Enkel tilkomst med nærhet til buss- og bybanestopp
  • Spennende nabolag
  • Høy standard og tidløse overflater

FASILITETER

KART