BESKRIVELSE AV KONTORBYGGET

Eksklusive kontorlokaler er ledig  for deg som  ønsker kontor i byens desidert mest attraktive kontorbygg. Dette er det siste areaet som er tilgjengelig i bygget.

Vi kan nevne fellesfasiliteter som: møterom, sykkelparkering og garderober, foaje med kaffebar, peis og shuffleboard, i tillegg til unik husrestaurant. Bygget inneholder meget høye kvaliteter og er til nå, det største kontorbygget i Kronstadparken. Bygget har en fantastisk eksponering ut mot Danmarksplass og Fjøsangerveien. Det er opparbeidet et flott gårdsrom som kan benyttes hele dagen og vi har fått inn blomsterbutikk og interiørforretning i 1 etasje. Hovedadkomst er tiltenkt med bil og gående fra gårdsrom i mellomrom mot eksisterende bygning, men også fra motsatt side ut mot Fjøsangerveien i vest.

I Buen dyrkes det mer enn bare trivsel! Sammen med Boasson har vi etablert et mattak der vi skal høste ca. 800 kg grønnsaker per år, i tillegg til bær og urter. Disse godsakene skal benyttes i husrestaurantene, så mer kortreist blir det ikke. Her er det også en takterrasse åpen for alle leietakere.

Vi garanterer mange hyggelige naboer som; Rederiet Stenersen, Borea Asset Management, Advokatselskapet Ryger, Omega, Acapo, 4 Service, Inspirit 365 og Guard Automation. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en uforpliktende visning i et kontorbygg som begeistrer!

TEKNISKE INSTALLASJONER

I tillegg til å ha fokus på høye kvaliteter i utforming og interiør, er Buen sertifisert etter BREEAM-NOR’s klassifisering; Excellent. En slik kvalifisering sikrer bærekraft og kvalitet gjennom en grundig uavhengig tredjepartsevaluering. Dette gjennom miljømessige, sosiale og økonomiske kriterier.

Noen av punktene som kan nevnes er; bærekraftig materialvalg, energioppfølgingssystem, felles kompostanlegg og ladestasjoner for elsykler og biler. Nærhet til kollektivtransport er viktig for en slik sertifisering, noe man finner i hele Kronstadparken med både buss og bybane.

Energiklasse A.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet i trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget gode profileringsmuligheter mot Fjøsangerveien og Fabrikkgaten.

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og Utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegsvei 1
AREAL: 587 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • Mer enn bare et kontorbygg
  • Høye kvaliteter
  • Fantastisk eksponering mot Danmarksplass og Fjøsangerveien
  • Et BREEAM-excellent bygg

FASILITETER

KART