HJØRNELOKALER PÅ GATEPLAN

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Butikk/Restaurant/Showroom – ledig fra 1. juni 2023

Lokalet har høy standard og moderne overflater med blant annet epoxygulv og sort himling i tak. Vindusflatene er store fra gulv til tak, og strekker seg langs hele fasaden. Systeminnredning i fullglass.

Lokalet passer for utadrettet virksomhet da det har svært god eksponering mot Kronstadtorget. Per i dag benyttes lokalet av Eie Eiendomsmegling.

I nabobygg finner du matbutikken Spar, Saksedans frisør, Broaster chicken, Florentes blomsterbutikk, Sublim Interiør og Nr 1 Fitness.  Ladestasjon og buss- og bybanestopp rett over gaten.

Bydelen Årstad har 40 000 innbyggere.

Vi tilbyr avtaler med våre husrestauranter. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Hver fredag kan du kjøpe med deg ferske bakervarer. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Området har en meget sentral beliggenhet med enkel tilkomst fra alle bydeler. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er god parkeringsdekning for både ansatte og gjester i området.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Fra et gammelt industriområde til en attraktiv bydel med variert arkitektur, gater og trivelige torg. Her kan du bo, leve og jobbe i et inspirerende miljø, med fokus på høy trivsel og en helt unik tilgjengelighet. Ferdig utbygget gir Kronstadparken rom for 4.500 arbeidsplasser og mer enn 600 boliger. I tillegg legges det til rette for butikker, bevertning og et variert servicetilbud i det som har blitt et urbant og pulserende byområde.

Snakk med meg om mulighetene!

Marked- og utleiesjef

Kristin Steinsland

kristin@bara.no
T:951 29 418

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3C
AREAL: 221 kvm BTA
ETASJE: 1. etg

  • Svært god eksponering
  • Egen inngang på gateplan
  • Høy standard med moderne overflater
  • Spennende leietakermix

FASILITETER

KART