Edvard Griegs vei 3C

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Edvard Griegs vei 3C var det andre byggetrinnet i Kronstadparken, og ble ferdigstilt i 2013. Bygget innehar høye kvaliteter både i fellesareal og de fem etasjene med kontorlokaler. For de som ønsker å ha sin arbeidsplass i Kronstadparken, er dette en kjempemulighet for å bli en del av et spennende nabolag.

Lokalet består av 5 kontorer, 3 møterom i forskjellige størrelser og kjøkken med sosial sone i åpent fellesareal. Store vinduer gir godt med lysinnslipp, hvilket har stor betydning for godt arbeidsmiljø.

Vi tilpasser løsninger etter leietakers ønsker og behov. Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør.

Dersom du har behov for større- eller flere møterom, kan dette enkelt bookes i vårt møteromssenter. Her finner du møterom som passer fra 6 til 68 personer. Enkel bookingløsning på vår hjemmeside, og faktura sendes etter bruk.

Vi tilbyr avtale med våre husrestauranter som driftes av Søtt+Salt. I tillegg til lunsj kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 0700. Hver fredag kan du kjøpe med deg ferske bakervarer. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

For de spreke er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i underetasjen. Garderobene er innbydende, romslige og innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Høy standard med moderne teknisk utrustning. Sensorstyrt ventilasjon og lys i lokalet.  Bygget er sertifisert som miljøklasse B.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Kronstadparken har svært sentral beliggenhet midt i byens knutepunkt, med kort vei til sentrum og samtlige bydeler.
Både buss og bybane har stoppested i umiddelbar nærhet og det er gode parkeringsmuligheter for både ansatte og gjester.
Bygget har eget parkeringsanlegg under bakken.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3C
AREAL: 271 kvm BTA
ETASJE: 3. etg
LEDIG: 1. september 2022

  • Lyst og moderne kontorlokale
  • Spennenede leietakermix
  • Byens beste jobblunsj
  • Parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER