Edvard Griegs vei 3C

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Edvard Griegsvei 3C var det andre byggetrinnet i Kronstadparken, og ble ferdigstilt i 2013. Bygget innehar høye kvaliteter både i fellesareal og de fem etasjene med kontorlokaler.
For dem som snuser på lokasjon i området, er dette en kjempemulighet for å bli en del av et spennende nabolag.
Lokalet består av 5 kontorer, 3 møterom i forskjellige størresler og kjøkken med sosial sone i åpent fellesareal. Store vinduer gir godt med lysinnslipp, hvilket har stor betydning for godt arbeidsmiljø.
Som leietaker her får du tilgang til det meste. Felles møterom og auditorium som kan bookes ved behov. Husrestaurant som driftes av Søtt + Salt tilbyr sunne og smakfulle retter til lunsj hver dag. Her kan du også få deg en god kopp kaffe i kaffebaren som åpner kl.0700. Restauranter, butikker, frisør og treningssenter bidrar til høy trifsel og god flyt i din arbeidshverdag.

For de spreke har vi moderne garderobefasiliteter med låsbare skap. Vi har også etablert innendørs sykkelparkering som kan benyttes av alle våre leietakere.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Høy standard med moderne teknisk utrustning. Sensorstyrt ventilasjon og lys i lokalet.  Bygget er sertifisert som miljøklasse B.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Kronstadparken har svært sentral beliggenhet midt i byens knutepunkt, med kort vei til sentrum og samtlige bydeler.
Både buss og bybane har stoppested i umiddelbar nærhet og det er gode parkeringsmuligheter for både ansatte og gjester.
Bygget har eget parkeringsanlegg under bakken.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 95.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleieansvarlig

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T: 911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Edvard Griegs vei 3C
AREAL: 271 kvm BTA
ETASJE: 3. etg

  • Lyst og moderne kontorlokale
  • SPennenede leietakermix
  • Byens beste jobblunsj
  • Parkeringsmuligheter for ansatte og gjester

FASILITETER

KART