Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Morgenkvitter med Really! og AVO Consulting

mars 9 @ 07:45 - 09:00

Morgenkvitter med Really! og Avo Consulting

«Hvordan jobber en startup med innovasjon og digitalisering, sammenlignet med etablerte selskaper?»
Really er PropTech startup fra Bergen som på to år har skapt en enorm entusiasme. På kort tid har startupen blitt annerkjent blant store eiendomsselskaper i Bergen og Oslo, og neste år er planen å gå internasjonalt.

Dagfinn Edvardsen, gründer bak teknologiplattformen, kommer til Morgenkvitter og forteller historien om Really, og hvordan det er å være startup i et beinhardt kapitalmarked. Du får høre hvordan det har vært å bygge en startup, hva som har gått galt og hva vi har lært på veien.

Avo Consulting har på sine snart 7 år klart å etablere seg som en solid utfordrer med nærmere 150 problemløsere i Bergen og Oslo. De drives av å løse problemer for mennesker ved hjelp av teknologi. De har de senere årene vært høyt og lavt hos kjente aktører i det norske markedet.
Christoffer Pettersen, gründer og daglig leder i Avo Consulting vil gi oss et innblikk i hva han mener er viktig for å lykkes med digitalisering og innovasjon. Trolig også en og annen humoristisk historie om hvor gale det kan gå, fra en av hans mange historier fra problemløsning i inn og utland.

Det serveres frokost og kaffe fra kl 7.45.
Vi gleder oss til å starte dagen med dere – vel møtt!

Detaljer

Dato:
mars 9
Tid
07:45 - 09:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://forms.gle/SuhoBgFJBiSuWicz8

Arrangør

Really!

Sted

Veveriet
Inger Bang Lundsvei 4
Bergen, Vestland 5059 Norway
+ Google-kart