«ALLE» VIL TIL KRONSTADPARKEN

God stemning i Kronstadparken

Historisk lav ledighet

Bara Eiendom opplever nå sin laveste ledighet i porteføljen på 19 år. Administrerende Direktør Ingse Galtung Døsvig er veldig stolt og ydmyk av at Kronstadparken er blitt så etterspurt. – Vi opplever en ledighet på 0.9%. Det viser at grepene vi har tatt de siste årene har vært en suksess. Det å tørre å satse, og være tro mot konseptet, ser vi resultatene av nå.

Ingse Galtung Døsvig

Opptatt av mangfold

Bara Eiendom sin visjon for området er å ha et bredt spekter av bransjer representert i et business cluster. -Klart det er gøy når aktører ringer oss og vil til Kronstadparken. Selve kontorlokalene er nesten blitt litt sekundært. Livet utenfor lokalene og mulighetene som finnes i området med et mangfold av aktører og fasiliteter, er attraktivt.

«Campus feeling»

Det siste året har Bara Eiendom investert stort i fellesfasiliteter som treningssenter, møteromspool og to husrestauranter.  For å gjøre området mer spennende og styrke den urbane følelsen, ble kunstneren Harem invitert til et samarbeidsprosjekt. Resultatet ble et 50 kvm stort veggmaleri som fikk navnet «Mater Naturae».  – Kunstverket illustrerer stemningen vi ønsker å ha i Kronstadparken, forteller Ingse. – Vi får henvendelser fra selskaper som ønsker seg til området på grunn av «campus feelingen». Det at vi nå har venteliste er helt unikt!

Fotograf: Mathias Starefoss Andersen

I vekst

Parken ekspanderer, og byggetrinn 5 er godt i gang. «Buen» skal reise seg langs kurven i Fjøsangerveien og inneholde 8.000 kvm kontorlokaler av meget høy standard.– Vi har per nå svært lite å tilby selskaper som er på utkikk etter nye lokaler, så vi gleder oss til  å ønske leietakere velkommen til Buen andre kvartal 2022.

Buen står klar Q2 2022

Sentrumsporteføljen til Bara Eiendom er 100% utleid.